Itt az 1.20-as frissítés: Vess egy pillantást az újításokra!

Itt az 1.20-as frissítés: Vess egy pillantást az újításokra!

A frissítéssel bemutatkozik egy új térkép, egy új Battle Pass szezon és a kötvény bolt is felhozatala is bővül.

A frissítéssel bemutatkozik az Oyster Bay pálya a normál csatákban, három másik helyszín pedig egy sor egyensúlyi fejlesztést kap. Továbbá hozzáadjuk a Garázs főmenüjéhez az új Tornák fület, hogy segítsünk megtalálni a számodra legérdekesebb tornákat és kihívásokat, és megkönnyítsük az azokhoz való csatlakozást. Ezen felül a frissítés számos járműhöz (köztük hét X-es szintű tankhoz) tartogat egyensúlyi módosításokat, továbbá új, menő cuccokkal tölti meg a játékbeli bolt „Tárgyak kötvényekért” szekcióját.

Új pálya: Oyster Bay!

A 2021-es Felderítő küldetés második helyezettje – az Oyster Bay – bemutatkozik a normál csatákban! Ez a festői, 1300 x 1300 méteres nyári pálya trópusi környezetbe repít, tele napsütéssel és élénk színekkel. A mennyei tájakon kívül, tágas harci zónákkal vár, minden járműosztály számára. Vedd fel a napszemüveget, fogd a naptejet és fedezd fel az Oyster Bayt!

A fenti képre kattintva további játékbeli fotókat tekinthetsz meg az új pályáról galériánkban.

TORNÁK ÉS KIHÍVÁSOK A GARÁZSODBAN

Többféleképpen csatlakozhatsz majd ezekhez az eseményekhez, és ez egy kiváló lehetőség lehet, ha egy kicsit gyakorolni szeretnél a harcmezőn, vagy tökéletesíteni akarsz a taktikádon.

Hívd a barátaidat harcba, vegyél részt izgalmas, taktikával teli csatákban, győzedelmeskedj az ellenségeid felett és nyerj játékbeli jutalmakat – beleértve aranyat is! Hogy könnyebben megtalálhasd a kedvenc tornáidat és kihívásaidat, hozzáadunk egy új Tornák fület a Garázs főmenüjéhez.

JÁRMŰ-KIEGYENSÚLYOZÁS: A KÖVETKEZŐ FELVONÁS

Az 1.20-as frissítésben a Wargaming összesen 27 brit, német és francia, valamint más ágak járműveinek harci paramétereit módosította. Ezek a különböző egyensúlyi változtatások úgy módosítják a tankok teljesítményét, hogy közben megmaradnak azok legfontosabb játékmenetbeli jellemzői.

A célzott változtatások némelyike hatással lesz az ágakban lévő kapcsolódó járművekre is, így a következetesség érdekében ezek harci paramétereit is korrigálni fogjuk. Vessünk egy pillantást az egyes járműcsoportokra külön-külön.

PÁLYA-KIEGYENSÚLYOZÁSI FEJLESZTÉSEK

Mines és Airfield egész egyszerűen túl kicsi pályák ahhoz, hogy élvezetesen lehessen játszani rajtuk magasabb tierekben, míg Steppes meglehetősen kevés lehetőséget biztosít a tankosztályok számára.

A Wargaming fejlesztői ezeken a problémákon szerettek volna javítani, így vegyük sorra, hogy pontosan milyen koncepció mentén indultak el és mi lett mindennek az eredménye.

ÚJ, KÖTVÉNYÉRT VÁSÁROLHATÓ TÁRGYAK

Újabb király tankokkal, egyedi testreszabási elemekkel és egy fejlesztett felszereléssel bővítettük a kötvényboltot, parancsnok! Irány a játékbeli bolt Tárgyak kötvényekért szekciója, hogy rátedd a kezed a következőkre: 113 Beijing Opera; Lorraine 40 t; T23E3; Megnövelt lövésállóság és lenyűgöző 3D-stílusok a 60TP Lewandowskiego, STB-1 és E 100 tankokhoz

Battle Pass: Új szezon, új jutalmak!

Az új progresszív stílusok, a tokenjutalmak kibővített listája (két vadonatúj jármű) és az új felszerelés (Jutalomedzés) mellett, olyan dolgok is várnak rád, amit még előtte sosem láttál. Lehetőséged lesz felfedni a szezon történetét és akár három további tokent is gyűjteni az új Gyűjtemény funkció teljesítésével.

A Gyűjtemények mostantól a Battle Pass egyik alapelemei lesznek. A X. szezon gyűjteményelemei a progresszív és 2D-stílusok, a matricák, egy medál és a legénységi tagok, amelyeket a Battle Pass-előrehaladás jutalmaként kaphatsz meg a megszokott módon. Bizonyos számú elem összegyűjtése után további tokeneket (összesen legfeljebb hármat), valamint egy jármű-testreszabási elemet kapsz. Tekintsd meg a ponthatárokat, tervezd meg az előrehaladásodat, és szerezz extra tokeneket, mielőtt a X. szezon véget ér!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.