Valorant: Nemsokára érkezik a Premier mód!

Valorant: Nemsokára érkezik a Premier mód!

Pár hónap, és jön a várva várt mód a Riot Games taktikai FPS-ébe!

Új híreket kaptunk a Valorant új kompetitív módjáról, a Premierről! A Riot Games és hivatalos felületein közzétett videóban a Valorant Game Directore, Andy Ho, és a játék E-sport Igazgatója, Leo Faria mutatja be a League of Legends Clashez hasonló játékmódot.

A Valorant Premier mód egy új lehetőség azon játékosok számára, akik szeretnének új szintre lépni a népszerű FPS-ben. Ötös premade-ek versenyezhetnek az egyes Acteken keresztül hetente rendezett fordulók során, ha pedig eleget nyersz a csapatoddal, bejuthatsz az Act végén rendezett rájátszásba, ahol már tényleg csak a legjobbak játszanak – természetesen a skill divisionökre lebontva. Bár már ez is kicsi változást jelent a League of Legends Clash módjának pár hetente megrendezett, egyhétvégés tornáin, a Valorant csapata még tovább szeretné vinni a Premiert.

Leo Faria E-sportért felelős Igazgató számolt be arról, hogy a Premier mód élesedése után megszűnnek a Valorant Challenger tornák nyílt selejtezői – pontosabban a Premier veszi át a helyüket. A legjobban teljesítő csapatok ugyanis esélyt kapnak arra, hogy bizonyítsanak a Challenger ligákban, ahonnan a regionális, majd nemzetközi tornákba is esélyük lehet bejutni. Ezzel egy egyedi rendszert hoznak létre, ahol a játék és az e-sport ténylegesen egybeolvad.

A gond csak az, hogy mindez még hónapokra van. Andy Ho elárulta, hogy a videóban elhangzó feature-ök csak a kezdet, azonban a Premier mód bétájára csak az Episode 6 Act 3 során számíthatunk. Mivel az Episode 6 nemrég indult, így még jó sokat kell várni arra, hogy a barátainkkal harcba szálljunk az örök dicsőségért és azért, hogy esélyünk legyen e-sportolóvá válni! Addig azonban bőven lehet gyakorolni, compokat összeállítani és taktikákat kidolgozni az egyes pályákra!.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!