A CS:GO 2 híréhez természetesen új rekord is dukál!

A CS:GO 2 híréhez természetesen új rekord is dukál!

Légyszi Valve, csak ezt az egyet csináljátok most jól!

Nem mondhatnánk, hogy a Valve túlzásba viszi a CS:GO-t, sőt! Ahogy azt sajnos már megszokhattuk tőlük, nulla új tartalmat gyártanak a játékhoz, leszámítva persze az évi 1-2 ládát. Nem rég pont kaptunk egy új gyűjteményt, amiről aztán pár nap múlva kiderült, hogy egyes skinjei lopottak. Mondhatni teljesen magára hagyta a Valve játékot, amit talán csak egyetlen módon javíthatnának, a Source 2-es port kiadásával!

Szerencsére lehet, hogy épp erről van szó. Egyre több forrás állítja, hogy a Valve a háttérben igenis dolgozik, méghozzá a CS:GO második részén, vagy a már ismert CS:GO Source 2-es portján. Egyelőre nem tudni pontosan miről is van szó. Az viszont már biztos, hogy az Nvidia kontrollpanelben több helyen is feltűnt a játék és már olyan megbízható források is a játék létezéséről számolnak be, mint Richard Lewis.

Alig várjuk, hogy kiderüljön igazak-e a hírek, hogy alkalomadtán megtudjuk az első hivatalos infókat a CS:GO 2-ről. Az biztos, hogy a közösség készen áll, a lehető legjobb időpontban jöhet egy óriási frissítés, mondjuk a Source 2, hiszen a játék ismét rekordot döntött! A hétvége folyamán soha nem látott tömeg játszott egyszerre a CS:GO-val, közel 60 ezerrel többen, mint az előző rekord idején.

Az új mindenkori rekord tehát 1 378 447, de könnyen lehet, hogy a következő hétvégén ezt is megdöntik majd a játékosok. Számtalan alkalommal csalódtunk már a Valve-ban és így a játékban is, reméljük ezúttal nem futunk bele még egy pofonba és valóban bejelentik majd a CS:GO 2 érkezését!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!