VALORANT: Rácsok mögé került a profi játékos

VALORANT: Rácsok mögé került a profi játékos

Az e-sportoló többszöri felszólítás után sem hagyta el a Ferrari szalont, így a rendőrségnek kellett közbelépnie.

Börtönbe került a Sentinels VALORANT csapatának játékosa, Hunter "SicK" Mims! A 24 éves Omen, Sage és Chamber játékos új Ferrarit szeretett volna vásárolni egy texasi szalonban, azonban az új álomautó helyett egy börtöncellát kapott.

A játékos még mindig elérhető és törölt tweetjei, valamint a hozzá közelállók bejegyzései adnak teljes képet az eseményekről. SicK egy Ferrari Portofinót szeretett volna vásárolni március 4-én. Azonban a szalonban vitába keveredett egy alkalmazottal, akit a népszerű közösségi oldalon tiszteletlennek nevezett egy már törölt tweetben. A vita közben a szalon dolgozója megkérte a Sentinels játékosát, hogy távozzon a szalonból, azonban SicK nem tett eleget ennek a kérésnek, így a hatóságok bevonására is szükség volt. SicK a letartóztatását követő két éjszakát a dallasi Colin County börtönben töltötte, a jelentések szerint pedig csak birtokháborítás vétségével vádolják. Ettől függetlenül 5000 dollár az óvadék, amit le kellene tennie, valamint vagy 2000 dollár bírságot fizet, vagy 180 napig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik.

SicK jó magasról zuhant a cellájába. Az amerikai játékos annak a Sentinelsnek a tagja, amely megnyerte a valaha volt első nemzetközi VALORANT-tornát, ugyanis ők emelték magasba a VCT Stage 2 Masters Rejkyavík trófeáját 2021-ben. Azóta SicK több észak-amerikai versenyt nyert meg olyan csapattársakkal, mint a népszerű streamer, shroud, azonban 2022-ben már csak csereként volt jelen a csapatnál. Most pedig mindezt elvesztheti a hozzá közel állók elmondása alapján személyes problémákkal küzdő játékos, ugyanis a Sentinels ideiglenesen felfüggesztette. Remélhetőleg SicK megtalálja a segítséget, amire szüksége van, valamint a szabadulása után az állását is megtarthatja!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!