Megjelenési dátumot, árat és új videót kapott a The Mageseeker

Megjelenési dátumot, árat és új videót kapott a The Mageseeker

Sylas ideje hamarosan eljön.

Hamarosan tovább bővül a Riot Forge műhelyében készülő A League of Legends Story világa. A Hextech Mayhemhez és a Ruined Kinghez három új cím is csatlakozik 2023-ban, ebből az elsőre már nem is kell olyan sokat várnunk. Ugyanis lerántották a leplet a Sylas főszereplésével érkező The Mageseeker megjelenési dátumáról és hivatalos áráról. 

A The Mageseeker: A League of Legends Story 2023. április 18-tól lesz elérhető PC-n Steamen, GOG-on és az Epic Games Store-on keresztül, valamint konzolokon is. A standard kiadás ára 29,99 euró, a digitális Deluxe Edition pedig 39,99 euró lesz. Előrendelői bónuszként ráadásul a Lost Silverwinget is megkaphatod.

A pixelgrafikus akció-RPG emellett egy új játékmenet videót is kapott, ahol már láthatjuk Sylast harc közben. A League of Legendsből megismert képességei itt is visszaköszönnek, a Lánctámadást (Q) és az Eltűnés/Elrablást (E) is használja.

A játékban a Riot Forge szerint „egy gaz mágus sereget nevelhetsz és forradalmat vezethetsz”, és úgy tűnik, hogy tökéletes kiegészítője lesz az Airship Syndicate fordulóalapú RPG-jének, a Ruined Kingnek. Ahogyan már említettem, a The Mageseeker nem az egyetlen LoL-os spin-off projekt, ami szintén idén fog megjelenni, hiszen a Convergence és Song of Nunu is 2023-ban várható, de ha csak az eredeti League of Legends élményre vágysz, ott is izgalmas változások várnak rád.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!