Játssz ingyen a World of Warcrafttal egész hétvégén!

Játssz ingyen a World of Warcrafttal egész hétvégén!

Régóta kacérkodtál a WoW-val? Most itt a remek lehetőség! Sárkánylovaglásra fel!

Már a kilencedik kiegészítőjét tapossa a legendás MMORPG, a World of Warcraft. A Dragonflight az ősszel debütált, így már elég sok időnk volt kipróbálni. Amennyiben valami miatt ezt még nem tetted meg, most itt lehet a remek alkalom. Ugyanis egész hétvégén, március 12-ig ingyenesen lehet játszani vele. Következmények nélkül kipróbálhatod, hogy eldöntsd, tetszik-e.

„Fogd a kedvenc karaktered, és mi hozunk neked egy sárkányt! Itt a lehetőség, hogy átrepülj a csodálatos Sárkány-szigeteken (Dragon Isles), és megtapasztald a Warcraftot a maga nosztalgikus szépségében” – hozza meg a kedvünket a Blizzard leírása. Minden inaktív WoW-fiókkal rendelkező játékos próbalehetőséget kap a Dragonflighthoz. „Ha pedig nincs 60-as szintű karaktered, nézd meg a battle.net® launcher alkalmazást – lehet, hogy ott van egy ajándék a számodra!” – tették hozzá.

Amennyiben kacérkodtál a WoW-val, érdemes lehet kipróbálni, ugyanis március 15-ig 20%-os kedvezmény van a Dragonflight összes kiadásán. Ráadásul a begyűjtött tapasztalat nem veszik el, ha a megvesszük a végleges verziót. Fontos viszont megjegyezni, hogy a WoW Classic nincs benne a hétvégi akcióban, így azzal nem tudsz díjtalanul játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!