LoL: Titokban vont meg ingyenes jutalmakat a játékosoktól a Riot

LoL: Titokban vont meg ingyenes jutalmakat a játékosoktól a Riot

Átláthatóságot ígértek a fejlesztők, erre ilyen döntéseket hoznak meg a háttérben.

A Riot Games több dolgot bejelentett, amely előrevetíti, hogy nagyjából mire lehet számítani 2023-ban. Először is maga a CEO, Nicolo Laurent árulta el, hogy idén a valaha volt legnagyobb büdzséből dolgozhat a vállalat. Ezután kiálltak az idézők elé a rioterek, hogy elmondják, igyekeznek átláthatóbbá tenni a LoL mögötti folyamatokat, többet kommunikálnak direktben a játékosokkal. Ennek fényében teljesen érthetetlen az, hogy az elmúlt órákban úgy írtak át egyik pillanatról a másikra egy eddig bejáratott trendet, hogy arról egyáltalán nem történt párbeszéd a felhasználókkal. Mostantól kevesebb ingyenes jutalom vár rátok a League of Legendsben, ugyanis a hőskinézet-bemutatós küldetések nem minden esetben kerülnek be a kliensbe.

Mi volt az eddigi gyakorlat? 

Az új skincsomagok mellé minden esetben járt küldetés, amely segítségével egy nagyobb kupac jutalomra (narancs esszencia) szert lehetett tenni. Ezek nem az eseményes kihívások voltak, hanem annál jóval egyszerűbb és kisebb volumenű feladatok. A Showcase Missionök (hőskinézet-bemutató küldetések) egy kalkulálható dolgot jelentettek a játékosok számára, mindenki tudta, hogy mire számíthat.

Mi az új gyakorlat, avagy a felháborodás oka?

hivatalos Riot Games támogatással foglalkozó honlapon mindenféle előzetes értesítés nélkül átírták a szöveget. Mostantól NEM minden Bemutató jár küldetéssel, így a tegnap érkezett Broken Covenant skinekhez hiába keresitek a missziót, az nem lesz ott a listán. Hogy miért volt erre a változtatásra, azt egyelőre nem tudni. A fejlesztő-kiadó reméli, hogy az új és stílusos megjelenésekkel megtisztelitek az Idézők szurdokát, a hiányzó narancs esszenciát meg teremtsétek elő máshonnan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te vettél már új Broken Covenant skint?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.