LEC: Végre bejelentette új középső ösvényesét az Astralis

LEC: Végre bejelentette új középső ösvényesét az Astralis

Minden csapat feltöltötte keretét, szombaton indul a buli.

Már csak egyetlen egyet kell aludni az LEC 2023-as tavaszi szezonjának nyitónapjáig, ugyanis holnap 18:00-kor elrajtol az új split. Az első összecsapás egy Fnatic vs EXCEL rangadó lesz, a téli alapszakasz utolsó két helyezettje újult erővel vág bele a küzdelmekbe. Mindkét együttesben történtek cserék a kezdőötösben, így tényleg lehetetlennek tűnik megjósolni, hogy melyik ötös teljesít jobban a 13.4-es frissítésen. Nem tétovázott sokáig az Astralis sem, gyakorlatilag a téli rájátszásból történt búcsú után azonnal bejelentették, hogy Dajor kispadra került. Az új mides bejelentéséig egészen mostanáig várni kellett, nem siették el a dánok az átigazolás véglegesítését. A következő hetekben Vizicsacsi volt együttesében Adam "LIDER" Ilyasov veszi át a mides szerepkört, a veterán játékos második alkalommal is visszatér az LEC-be.

Kalandos útja volt LIDERnek a profi mezőnyben, ugyanis már két különböző klubnál letette a névjegyét a major bajnokságban. Először a Misfits Gaming adta meg neki az esélyt a bizonyításra, de a 2019-es nyári alapszakaszban elért utolsó előtti helyezés gyorsan megpecsételte a norvég idéző sorsát. A kudarcokkal tarkított hónapok nem szegték kedvét LIDERnek, 2020-ban a MOUZ mezében halmozta a sikereket a német ligában, majd 2021-ben összejött egy EM elődöntő is. Ezután a Team Vitality kínált neki szerződést, azonban az eredmények megint nem érkeztek meg. Bár bejutottak a Méhek a '21-es nyári playoffba, ott rögtön kiestek az első körben. 

Az újabb pofon után kiköltözött Észak-Amerikába a 23 éves e-sportoló, hogy a Goldeg Guardiansnál próbáljon szerencsét. Először a fiókcsapatban, majd az első számú rosterben is bizalmat szavaztak neki, azonban az eredmények újfent elkerülték LIDERéket. Most az Astralison a sor, hogy kihozzák az új játékosukból a maximumot, amit eddig talán csak a Misfits Premiernek sikerült. Kockázatos döntésnek tűnik Dajor leültetése, mivel a téli szezonban sikerült az a dán orgnak, ami eddig soha: bejutottak a kieséses szakaszba. Mindenképpen érdemes lesz figyelni majd minden meccsét az AST-nak, mivel LIDER híres az olyan választásairól, mint az Irelia, a Zed vagy épp a Tryndamere. Lehet, hogy ezek a meglepetés pickek repítik a ranglista élére csapatát? A következő hetekben erre is választ kaptok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted top 4-be jut tavasszal az Astralis?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.