Valorant: Rangadóval indul a VCT Americas

Valorant: Rangadóval indul a VCT Americas

A VCT Americast a két észak-amerikai csapat rivalizálásának következő fejezetével kezdik.

Bár még kicsit kevesebb, mint három hét van vissza a VCT Americas kezdetéig, már tudjuk az alapszakasz teljes menetrendjét, és bőven akadnak érdekes mérkőzések a rájátszás előtt – gondoljunk csak az elsőre, ahol két észak-amerikai óriás küzd meg egymással.

A 2023-as VCT LOCK//IN legjobb nyolc csapata között záró 100 Thieves és a Sentinels, akik nemrég függesztették fel a még mindig börtönben ülő Hunter "SicK" Mimst április elsején magyar idő szerint este kilenckor küzdenek meg egymással, ezzel a derbivel pedig hivatalosan is elstartol a 2023-as VCT idény legfontosabb része! A két brigád 10-szer találkozott egymással mióta létezik profi Valorant, a Sentinels pedig jócskán le van maradva a párbajban: az első nemzetközi Valorant verseny bajnokcsapata mindössze háromszor győzte le a Tolvajokat, míg a 100T 2020 és 2021 között hétszeres győzelmi sorozatot állított fel Michael "shroud" Grzesiek egykori csapata ellen.

A VCT Americas – és az összes többi regionális liga – alapszakasza nyolc hétből fog állni, a résztvevő csapatok pedig csak egyszer találkoznak egymással Bo3-as derbik keretei között. Az Americas tornán a legjobb 6 csapat jut be a rájátszásba, ahol egy dupla kieséses szakaszt követően a legjobb három csapat kap repülőjegyet Tokyoba, ahol az idei év első VCT Masters eseményét rendezik! Ti várjátok már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek szurkolsz a VCT Americas ligában?