Éledezik az ingyenes Battlefield 2042, sikerült feltámasztani?

Éledezik az ingyenes Battlefield 2042, sikerült feltámasztani?

Sikerült feltámasztani a halott Battlefield 2042-t? Még nem egészséges, de gyógyul.

Még, hogy halott a CoD? Köszöni szépen, él és virul! De mi a helyzet a Battlefield 2042-vel? Elképesztő mélyről kell építkeznie a játéknak, botrányos rajtot produkált és sokáig kérdéses volt, hogy valaha is lesz-e belőle értékelhető program. Persze a hibás nem az EA a nehéz kezdésért, sem azért, hogy egy időben szinte senki sem játszott már vele, még a csalók is hanyagolták. Nem volt egyszerű elképzelni, hogy ebből a gödörből van kiút, de úgy tűnik szép lassan sikerül a fény felé küzdeniük magukat.

Ezen sokat segített persze az a tény, hogy bekerült a PS Plus ehavi játékai közé, valamint Xbox Game Pass Ultimate és az EA Play kínálatába is. Bár sokan visszatértek a korábbi Battlefield-játékokhoz, szép lassan elindult a fejlődés köszönhetően a fejlesztőcsapatnak, akik kitartottak a BF2042 mellett minden nehézség közepette. Érkeznek a patchek, jönnek az új tartalmak, ez pedig a játékosbázis növekedéshez vezetett. Még a pezsgőket korai lenne bontani, de talán végre a jó útra lépett rá a DICE és vele az EA.

A játékosok csordogálnak vissza, már 10 ezer körül van az átlagjátékosok száma a SteamCharts adatai alapján. Persze ettől még szabad hátast dobni, de a játék javul. Nem hiszed? Teszteld le! Csütörtökig ugyanis Steamen ingyenes a Battlefield 2042! Te is megtapasztalhatod a változást következmények nélkül, és ha úgy érzed valóban jobb lett és tetszik, akkor március 16-ig 70%-os kedvezménnyel tudod megvenni 17,99 euróért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!