Holnap indul a Diablo IV bétája, csatlakozz te is!

Holnap indul a Diablo IV bétája, csatlakozz te is!

A zárt béta már holnap kezdődik, a nyílt tesztelés a jövő héten várható.

Végre elérkeztünk a Diablo IV várva várt bétájához. A lelkes rajongók most két hétvégén kétszer három napon át tesztelhetik a Blizzard Entertainment legújabb játékát. A március 17. és 19. között tartott első időszak még zárt, ide csak az előrendelők juthatnak be, ám a március 24. és 26. közötti napokon már teljesen nyílt a tesztelés, csak internetkapcsolat és Battle.net fiók szükséges hozzá.

Szerencsére már minden fontos információt ismerünk a bétáról, a hivatalos gépigényét a PC-s játékosok számára, és azt is mit is várhatunk, ha kipróbáljuk ezt a vadonatúj játékot. Először fontos megjegyezni, aki szeretne vele játszani, az csak ilyen felszerelésben teheti ezt meg. Persze ez csak a vicc helye, elevenítsük fel, mire is számíthatunk holnaptól. Összesen 10 karaktert kreálhatunk, akiket 25. szintig fejleszthetünk majd. Holnaptól a Rogue, a Barbár és Sorcerer lesz elérhető, jövő héten csatlakozik hozzájuk a Necromancer és a Druida. Fontos, hogy túlságosan ne szeressetek beléjük, a tesztek végén törlődnek és nem vihetőek át a végleges játékba. A két hétvége között persze ez nem történik meg, amit a zárt béta során elértetek, azt a nyílt során folytatni tudjátok majd. Bizonyos mérföldkövek elérése viszont már a végleges játékba átvihető jutalmakat ad, érdemes tehát őket megszerezni. Emellett a többjátékos módok is elérhetőek lesznek már holnaptól, ennek részleteit itt találjátok.

A bétára hangolódáshoz, pedig mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a hozzá készített élőszereplős kedvcsinálót, mert fantasztikusan sikerült. Jó szórakozást!

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gamer szótár