Változhat a CS:GO neve a Source 2 frissítés után?

Változhat a CS:GO neve a Source 2 frissítés után?

Négy új Counter-Strike védjegyet is bejegyzett a Valve és egyik sem a CS:GO 2. Vajon ez azt jelenti, hogy elhagyják a Global Offensive-et a névből?

Mióta beindultak a Source 2 frissítéssel kapcsolatos pletykák az Nvidia-szivárgás, valamint Richard Lewis jóvoltából, a legnagyobb kérdés talán nem is az volt, hogy mit adhatnak nekünk a bellevue-iak, hanem az, hogy mi lesz a neve annak, amit adnak. Lewis szerint a Valve-nál csak Counter-Strike 2 néven hivatkoznak a projektre. Azóta néhány helyen a CSGO 2 vagy CSGO S2 is felmerült fájlok alapján. Továbbá az is elképzelhető, hogy az egyszerűség kedvéért csak Counter-Strike lesz a frissítés után és elhagyják a Global Offensive-et.

Most végre ezen a téren is volt némi fejlemény, hiszen a Valve a múlthéten négy új védjegyet is bejegyzett a játék kapcsán. Ezek alapján továbbra sem derült ki egyértelműen, hogy melyik név lesz a befutó, de legalább szűkült a lehetőségek sora. Így lehet CS2 lesz, lehet COUNTER STRIKE (immáron kötőjel nélkül), de ami egyre biztosabb, hogy nem Counter-Strike: Global Offensive 2 vagy valami hasonló szörnyűség. Egyes spekulációk szerint a CS2 csupán a béta alatt használatos megkülönböztetés lehet majd és a végleges, CSGO-t leváltó Source 2 verzió lesz COUNTER STRIKE.

Borítókép: Valve
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!