Összegyűlt a kellő XP, új szintre lépett az Esport1!

Összegyűlt a kellő XP, új szintre lépett az Esport1!

A küldetés elvégezve, XP begyűjtve. Elértünk a következő szintre!

Az RPG-játékokban nincs is jobb érzés annál, mint amikor szintet lépünk, hisz ilyenkor új felszerelést, képességeket és fegyvereket kapunk. Hasonló szintlépése volt most az Esport1.hu-nak is, hisz a magyar gaming és e-sport piac egyik legnépszerűbb online magazinja a mai nappal a következő szintre lépett, új dizájnnal, új funkciókkal és persze új tartalmakkal jelentkezünk!

Az Esport1 ezen verziója teljesen a ti, vagyis az olvasók igényeit figyelembe véve lett megalkotva. A v3 lehetővé teszi, hogy azonnal értesüljetek a legfrissebb hírekről, valamint azokról a témákról, amelyek a legjobban érdekelnek titeket. Elválasztásra kerültek az aktuális napi hírek és az egyes rovatok, így bármelyik cikkünktől egy kattintásra vagytok a legújabb e-sport és gaming eseményektől. Az új oldal immár elérhető a dark mode is, nincs több elfáradt szem a szúró fehér fénytől!

A megújult külső mögött viszont ugyanazokat a színvonalas cikkeket, videókat és élő adásokat találjátok, amiket az elmúlt évek során megszokhattatok az Esport1-en. A videójátékos világ minden fontos eseményéről találtok valamit, legyen szó profi Counter-Strike-ról, League of Legendsről vagy FIFA-ról, de még a Fortnite és World of Tanks szerelmesei is exkluzív tartalmakat olvashatnak nálunk. Megszokhattátok már, hogy mindig hozunk valami újat is, most éppen az AMG DAO-s srácok jóvoltából ismerkedhettek meg a metaverzum és az NFT-k világával, de akkor érdemes az Esport1.hu-t böngésznetek, ha a retró videójátékok érdekelnek a leginkább, ilyen tartalmakból is egyre többet találtok majd.

Nemrég megújult a Discord szerverünk is, ahol az Esport1 olvasói egy összetartó csapatra lelhetnek, csapattársakkal, közösségi versenyekkel és akár exkluzív nyereményjátékokkal is. Apropó nyereményjátékok, nézzetek körbe a közösségben is, ahol az Esport1 tartalmai mellett minden nyereményjátékunkról is értesülhettek! Kövessétek élő közvetítéseinket a legnagyobb League of Legends és CS:GO versenyekről, amelyeket már évek óta magyar nyelven hozunk el nektek!

Köszönjük, hogy több, mint 6 éve vagytok velünk, és várunk titeket továbbra is a legfrissebb tartalmakkal és újdonságokkal az Esport1 megújult oldalán!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!