Ma indul a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H tavaszi Minor versenye!

Ma este fél héttől robbannak be a legjobb magyar csapatok az Idézők szurdokába.

A várakozásnak vége, ma este végre elindul a legnagyobb magyar League of Legends verseny, a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H tavaszi Minor tornája! A két selejtezőről bejutó csapat csatlakozik a hat meghívotthoz, hogy két és fél héten keresztül küzdjenek egymással a 300 000 forintos fődíjért!

A kvalifikációs tornákról a Mester "Dolor" Balázs és Erdélyi "Bagó" Gábor neve által fémjelzett, Botlane players are perma inflated, valamint a selejtezőn még SPMKB név alatt játszó, most már MetaTensei Esportsnak nevezett csapat (akik olyan játékosokkal vágnak neki a kupának, mint Paksai "Paresz" Bálint, Török "Meight" Máté és Bazsó "Kisze" Martin) jutottak be. Bár eredetileg csak a selejtezők legjobb két csapata szerzett helyett a tavaszi Minoron, a Halványuló foszlányok ötöse egy második esélyt kapott, ugyanis az egyik meghívott csapat visszalépett, így Bohus "Tralala" Jánosék is ringbe szállhatnak az 500 000 forint összdíjazású versenyen.

Ezekhez a feltörekvő csapatokhoz csatlakozott a Csönge "Frenzy" Dániel által vezetett Lenovo Legion Honvéd, Jobban "Blueboar" Tibor és a Team Plague, Hugyecz "Frenna" Bence és a Békéscsabai Esport Egyesület, a Golden Fox Esports, ahol Helács "Yaztrom" Márknak és Sebestyén "Sárgabarack" Andrásnak szurkolhatunk, valamint a Konderla "edru" Bálint által vezetett Afterglow Esports Egyesület brigádja is.

Ez a nyolc csapat nyolc napon keresztül küzd majd a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H tavaszi Minor dupla kieséses rendszerében – vagyis egy vereség még nem jelenti a torna végét egyik csapat számára sem. Ahogy fentebb olvasható, a tavaszi Minor kupa március 22-én, azaz ma este indul, és két Bo3-at hoz el nektek Makaria "Makaria" Márk és Nagy "AsdElek" Márton:

  • 18:30-tól a Békéscsabai Esport Egyesület és a Botlane players are perma inflated játékosai feszülnek egymásnak, de vajon Péczely "Rabbano" Sebastian Zsombor, Söjtöri "White Shadee" Kristóf és Frenna tapasztalata, vagy Bagóék selejtezőben szerzett lendülete számít majd többet?
  • Az első meccstől függően, de nagyjából 21:00-tól pedig a frissen összeállt MetaTensei Esports és a tavaly tavaszi Minor bajnokai, valamint az őszi Major ezüstérmesei, a Team Plague küzdenek meg egymással. Erre a mérkőzésre érdemes lesz figyelni, hisz a magyar League of Legends nagyágyúi mérik össze tudásukat!

De ki marad a felső ágon, és ki kerül közelebb ahhoz, hogy már a nyári Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H-ra fókuszáljon? Csatlakozzatok hozzánk az esport2TV Twitch-csatornáján este fél héttől, és szurkoljatok Magyarország legjobb LoL-csapatainak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.