CoD: Íme egy OP Lachmann 762 loadout, ami még a Subot is kenterbe veri!

CoD: Íme egy OP Lachmann 762 loadout, ami még a Subot is kenterbe veri!

Bár sokan csak átvezetőnek használják a Lachmann 556-hoz és a Lachmann Subhoz, a 762 sokkal több egy olyan fegyvernél, amin csak túl akarunk lenni.

Újabb hétvége, újabb remek Loadoutok a Call of Duty: Modern Warfare 2 népszerű és kevésbé népszerű puskáihoz! Ezúttal az utóbbi kategória egyik fegyverét, a Lachmann 762-t vizsgáljuk meg, amit a legtöbben abban a pillanatban elfelejtenek, hogy rajta keresztül kioldják a Lachmann 556-ot és az egyik legjobb SMG-t, a Lachmann Subot – de mi lenne akkor, ha inkább egy rendes battle riflet-t csinálnák a 762-ből?

A Lachmann 762 a Battle Rifle-ök közé tartozik, amelyek meghatározó eleme a magas sebzés és magas visszarúgás, valamint az, hogy közép- és nagy távon vannak elemükben. Ebből kifolyólag nem tartoznak a legtöbbet használt fegyverek közé, hisz az MW2 Multiplayer kis pályáin és pörgős játékmenetében alulmaradnak a gyors SMG-khez és a rugalmas AR-okhoz képest. Ezzel együtt egy kis belefektetett energiával a Battle Rifle osztályt is kifizetődő játszani. A Lachmann 762 megtestesíti mindazt, amit a közösség nem szeret ebben a kategóriában: lassan lő, úgy rúg vissza, mint egy ló, valamint közelre szinte használhatatlan. Azonban a megfelelő Loadouttal (és a megfelelő pályán) igenis fel tudja venni a versenyt akár az olyan AR-okkal is, mint a TAQ-56.

A legjobb Lachmann 762 attachmentek:

  • Muzzle: Sakin Tread-40 Comp
  • Barrel: Romeo FT 16″ Barrel
  • Optic: Cronen Mini Red Dot
  • Underbarrel: VX Pineapple Vert Grip
  • Ammunition: 7.62 High Velocity

Ez a Loadout leginkább a Lachmann recoil controlját szeretné javítani, valamint egy picit erősíti a puska sebzés távolságát is: az előbbiért a VX Pineapple Vert Grip és a Romeo Barrel felelős, az utóbbit pedig a Sakin Tread-40 Comp muzzle biztosítja. Emellett ha már amúgy is keveset lövünk, szeretnénk, hogy az minél jobban fájjon, a 7,62-es High Velocity golyókkal pedig pár lövésből tudjuk teríteni az ellent. Az Optic mindig egyéni választás, de a letisztult Red Dot sightokat mindig előnyben fogom részesíteni az MW2 Multiplayer kis pályáin. Próbáljátok ki ti is ezt a Lachmann 762 buildet, és mondjátok el, hogy szuperált a csatamezőn!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Battle Rifle-öd?