A démonok és Peter Griffin – Ezekkel játszunk a hétvégén

Összeszedtünk 5 játékot, melyek széles skálát lefednek, hogy senki ne unatkozzon a hétvége folyamán.

Ismét eltelt egy újabb hét, és azon jár az agyunk, hogy mivel is kéne játszanunk a hétvégén. Mivel elég eseménydús volt a hét, van pár jó ötletem, valamint a régebbi márciusi megjelenések közül is sikerült kicsemegéznem pár gyöngyszemet. Alább mindenki találhat kedvérevaló címet a kikapcsolódáshoz, legyen szó stratégiáról vagy kőkemény akcióról. 

 Resident Evil 4 Remake 

Ebben a játékban a Resident Evil 4 szereplője, Leon történetét gondolták újra. Az eredeti játék megjelenése után a remake több, mint 18 évvel – most március 24-én – vált játszhatóvá. Ezáltal most lehetőségünk van sokkal jobb grafikával, és más történetszálakkal is átélni a horrort, amely megreformálta a műfajt. Látogassatok el ti is az eldugott európai faluba, ahol furcsa események zajlanak, és járjatok a végére. Steamen a játék 60 euró, de a demót ingyen is kipróbálhatjátok.

 Fortnite 

A Fortnite-ot valószínűleg senkinek nem kell bemutatnom, ugyanis évek óta az egyik legfelkapottabb Battle Royale játék. A héten végre megérkezett a Creative 2.0, ahol a játékosok az Unreal Engine 5 segítségével építhetnek minden képzeletünket felülmúló pályákat, melyeken később játszhatunk is. A teljes Call of Duty pályáktól elkezdve, Peter Griffinig már most minden megtalálható ebben a kreatív módban, így feltétlenül érdemes adnunk neki egy esély, ugyanis itt mindenki talál kedvérevaló  elfoglaltságot. Az Epic Gamesről ingyenesen letölthetitek.

 Chess Ultra 

A Chess Ultra minden idők legszebb sakk játéka, melyben játszhatunk mások vagy akár a mesterséges intelligencia ellen is. A 4K-s képminőség és a VR opció pedig teljesen új szintre emeli az élményt. A Steames 13 eurós ár helyett, most ingyen megszerezheted, hála az Epic Games jóindulatának. 

 Ghostwire: Tokyo 

Ez a kiváló értékelésekkel rendelkező játék napra pontosan egy éve – március 25-én – jelent meg. A Ghostwire: Tokyo-ban egy okkultistával kell szembeszállnunk, aki halálos természetfeletti erőket szabadított rá a városra. Keress szövetségeket, és fedd fel a sötét titkokat Tokyo kihalt utcáin. Ez a játék is 60 euró Steamen.

 Sekiro: Shadows Die Twice 

2019-ben ő nyerte az év legjobb akciójátéka címet, és azóta is hatalmas sikere van. 2019 március 22-én jelent meg, most pedig 50% akció van rá, így csupán 30 euróért beszerezhetjük. A Bloodborne és a Dark Souls sorozatok fejlesztői itt sem okoztak csalódást, és egy fantasztikus, ám veszélyes világba juttatnak minket. Lehanyatlott harcosként nincs más dolgod, mint megvédened egy urat az ördögi teremtményektől, és ezzel visszaszerezni a becsületedet. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik játékkal játszanál a legszívesebben?

  • 0 %
  • 17 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 33 %