Félelmetes lesz az áprilisi Fortnite Crew Pack

Félelmetes lesz az áprilisi Fortnite Crew Pack

Kiderült a következő csomag tartalma, ami az 1000 V-Buckson felül ismét kiváló kozmetikai elemeket tartogat a számunkra.

Újabb hónap, szóval újabb Crew Pack. Az előző csomagokban az Epic Games az anime szerű itemekre fektette a hangsúlyt, azonban ez most megváltozik. Ennek sokan örülni fognak, mivel ez az, amit a Starter Pack után a legjobban megéri megvásárolni. Az előfizetéses rendszer minden hónapban olyan új tartalmakkal jelentkezik, melyekhez kizárólag ennek a keretében juthatunk, és csak korlátozott ideig. Nézzük, hogy most mit kapunk 3589 forintért cserébe.

Az áprilisi Crew Pack tartalmazza a Triarch Nox skint, a Midnight Aegis Back Bling-et, a Starlit Sai Pickaxe-et, a Noxious Wrap-et, a Photonic Legacy Sethez új elemeket, 1000 V-Bucksot és a Battle Pass– vagy ha az megvan, további 950 V-Bucksot.

Az itemek középpontjában álló Triarch Nox kinézettel, elhozhatjuk a sötétséget a szigetre, és félelmet ébreszthetünk az ellenfeleinkben a puszta megjelenésünkkel. Nekem kimondottan tetszik.

Ti, hogy vagytok vele? Írjátok meg kommentben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek tetszik az új Crew Pack?

  • 20 %
  • 40 %
  • 40 %