Fortnite: Régi fegyvereket és ingyenes itemeket is hozott a húsvéti esemény

Fortnite: Régi fegyvereket és ingyenes itemeket is hozott a húsvéti esemény

Kezdetét vette a Spring Breakout, vele pedig rengeteg változás érkezett a szigetre, melyek meghatározóak lesznek a következő hetekben.

Tegnap megérkezett a 24.10-es frissítés, aminek a tartalma már magába foglalja a húsvéti időszakot is. Ezzel elindult Chapter 4 Season 2 első eseménye, és több régi fegyver visszatérésén felül, ingyenes itemeket is bezsebelhetünk. A pályán mostantól megtalálható az Egg Launcher, de új augmentsek is érkeztek, amikből kinyerhetjük a Flint-Knockot, valamint a Charge Shotgunt. A szigeten továbbá fellelhetőek a tojások is, melyek más és más előnyben részesítik használóikat.

Természetesen egy event sem mehet végbe ingyenes itemek nélkül, így a frissen bekerült Spring Breakout küldetések teljesítésével, az alábbi képeken látható jutalmakat szerezhetitek meg. Az első napi feladattal megkapjátok a Bloomback Sack Back Blinget, a hetedik napival a Shell Smash Sprayt, a kilencedik napival a The Works Loading Screent, a 12-el pedig a A Spring Breakout Banner Icont.

Továbbá 12 teljesített küldetés után jár nekünk a Nannerbloom Hammer Pickaxe, 22 elvégzésével pedig bekerül a leltárunkba a Fresh Flyer Glider is.

Az esemény április 11-éig tart, így kevesebb mint két hetünk maradt kiélvezni a változtatásokat, és megszerezni az ajándékokat. Jó szórakozást mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Vártad a húsvéti eseményt?

  • 43 %
  • 57 %