Fortnite: 5 hasznos kiegészítő, melyeket kevesen választanak

Fortnite: 5 hasznos kiegészítő, melyeket kevesen választanak

Ezek az augmentek elsőre nem tűnnek a leghasznosabbnak, azonban ha jobban szemügyre vesszük őket, megtérül a használatuk.

Az augmentek teljesen felforgatták a Battle Royale világát, ugyanis általuk különleges képességekre, illetve sok egyébre tehetünk szert. Ezek száma a játékban folyamatosan nő, így akadnak olyanok, melyek a közösség kedvencei lesznek, másikak pedig háttérbe szorulnak. Ebben a cikkben összeszedtem azt az 5 kiegészítőt, amiket én előszeretettel használok, de a játékosok többségéről ez nem mondható el.

 Dumpster Diving 

Ennek a kiegészítőnek a választása esetén, miután elbújsz valahol – lehet az szalmakazal, vagy akár kuka – lőszert kapsz a fegyvereidhez, valamint az életerőd és a pajzsod is töltődhet. Tökéletes választás, ha inkább a bujkálós típus vagy, aki elkerüli a legtöbb harcot.

 Rail Warrior 

A Rail Warrior augment a játék minden szakaszában hasznos, ugyanis a használójának életerőt, és pajzsot tölt abban az esetben ha zipline-on, vagy síneken csúszik. Bármely más kiegészítő mellett megállja a helyét, és sokszor életmentő lehet. Fontos azonban megjegyezni, hogy a viharban elmúlik a jótékony hatása.

 Springtime Blowout 

Ez kimondottan húsvét alkalmából került be a Battle Royale-ba, ugyanis általa hozzájuthatunk az Egg Launcherhez – robbanó tölteteket lő ki –, valamint tojást is kapunk – különleges képességet ad, vagy életet tölt. Érdemes kihasználni, míg elérhető.

 Game Time 

A Game Time által élet és pajzstöltő tárgyakra tehetünk szert. Használatakor kapunk egy Pizza Party-t, valamit pár Chug Splash is üti a markunkat. Ha az adott menetben nem sikerült kellő mennyiségű hasonló itemet szereznünk, ezzel bepótolhatjuk könnyedén a lemaradást.

 Go for Broke 

Ez a személyes kedvencem, amely az előző augmenthez hasonlóan két tárgyat ad a leltárunkhoz. Aktiválásakor hozzájutunk egy Charge Shotgunhoz és egy Flint-Knockhoz. Ezek a fegyverek jelenleg csak ilyen módon szerezhetőek be a szigeten, az erejük pedig elképesztő. Ha megjelenik a Go for Broke, ne habozz, csapj le rá!

Kövess Minket!



Te használod valamelyik kiegészítőt a felsoroltak közül?

  • 0 %
  • 100 %