Kathleen Kennedy beszámolt pár Star Wars projektről, de ennek nem mindenki örül

Kathleen Kennedy beszámolt pár Star Wars projektről, de ennek nem mindenki örül

A londoni Star Wars Celebration konferencián lezajlott Ahsoka panelbeszélgetés után a Variety a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedyvel társalgott a franchise jövőjéről.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Kathleen Kennedy marad, pedig az elmúlt időszakban erősen arról híreztek, hogy kiadják az útját, mindenesetre most még ő az egyik fő felelőse a Star Wars filmes univerzumának. Ennek apropóján pedig szívesen osztotta meg a Lucasfilm és Disney következő közös projekteit. Ezáltal derült ki, hogy a Diasy Ridley által alakított Rey nem csak visszatér a következő filmben, de tényleg ő lesz az egyik főszereplője.

Kennedy a Lucasfilmes Rian Johnsonnal való együttműködéséről is beszámolt, aki mindenképpen szeretne egy új Star Wars-trilógiát.

„Rian és én folyamatosan beszélgetünk, de kiderült, hogy hihetetlenül elfoglalt. Szóval jelenleg nem veszünk részt aktívan semmiben, mert éppen egy újabb 'Üveghagyma'-filmet készít, aztán pedig Isten tudja még mit. De nagyon szeretne visszatérni a Star Wars világába, azonban ez nagy elkötelezettség, szóval ez tényleg rajta múlik.”

Arról is több hírportál beszámolt, hogy Taika Waititi egy önálló Star Wars filmen dolgozik, és Kennedy ezzel kapcsolatban is friss információval szolgált.

„Taika még mindig dolgozik a művén. Ő maga írja a forgatókönyvet is. Nem igazán akar másokat bevonni ebbe a folyamatba, és én nem hibáztatom érte. Nagyon, nagyon egyedi szemlélete van, szóval mi szeretnénk megvédeni, amit csinál. De egy nap tényleg megvalósul majd a projektje.”

Kérdés ennek mennyire örülnek a rajongók, mert a Thor esetében nagyon nem voltak elragadtatva a Marvel fanok az új filmjeitől és akkor még lehet, hogy finoman fogalmaztunk.

Kennedy aztán az Obi-Wan Kenobi című sorozat esetleges második évadával kapcsolatban is válaszolt egy kérdésre, hiszen a közösség egy kisebb része szorgalmazta, hogy Ewan McGregor ikonikus jedijének legyen folytatásosa.

„Egyelőre ezzel most nem foglalkozunk aktívan, de soha ne mondd, hogy soha, mert mindig ott van a lehetőség. Ez a sorozat annyira jó fogadtatásban részesült, és [a rendező] Deborah Chow is olyan látványos munkát végzett. Emellett Ewan McGregor is nagyon szeretne még egy évadot csinálni. Azonban mindenről beszámoltunk, hogy mivel készülünk a következő időszakban, de talán majd később újra előkerül az Obi-Wan Kenobi második szezonjának ötlete.”

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.