Clix csalt egy Fortnite versenyen, így nem vehet részt az FNCS-en

Clix csalt egy Fortnite versenyen, így nem vehet részt az FNCS-en

Lelepleződését követően hosszú eltiltást kapott, és ezáltal a mostani versenyeket sem vehet részt.

A mindössze 18 éves Clix mára az egyik legsikeresebb Fortnite tartalomgyártóvá nőtte ki magát, amit az 5,9 millió Twitch követője is jól mutat. Sikeressége egyaránt köszönhető megnyerő személyiségének és elképesztő játéktudásának, amit kiaknázva, már számos előkelő helyezést ért el különféle megmérettetéseken.

Tegnap azonban váratlan dolog történt, ugyanis a 100 dolláros díjazású Cash Cupon rajtakapták, hogy csal. A jelenetet az alábbi tweetben láthatjátok:

A streamer arra kérte az egyik ellenfelét, hogy az töltse fel az életet, a játékos pedig engedelmeskedett a parancsnak. Ezt a bizarr jelenetet többen is jelentették, így teamingelésért kitiltást kapott. A büntetés lényege, hogy 14 napig nem vehet részt versenyeken, tehát azért cserébe, hogy egy 100 dolláros versenyen jó helyezést érjen el, ki kell maradnia az FNCS következő fordulóiból, melyek a competitive Fortnite legnagyobb eseményei.

Clix azzal védekezett, hogy csak beakarta bizonyítani a streamsniperek jelenlétét, és ez jól látható módon sikerült is. Célja az volt, hogy felhívja erre a bosszantó jelenségre a figyelmet, nem pedig a pénznyeremény csalással való bezsebelése. Az viszont biztos, hogy a jövőben körültekintőbben fog eljárni a hasonló helyzetekben.

Kövess Minket!



Szerintetek jogos a 14 napos kitiltás?

  • 56 %
  • 44 %
  • 0 %