Megérkezett az első kép a The Witcher új évadáról

Megérkezett az első kép a The Witcher új évadáról

Azt is elárulták, mikor érkezik a trailer!

Beindult a hype-vonat a The Witcher-sorozat kapcsán az első képpel a harmadik évadról, szép lassan elhagyja a vasútállomást, hogy aztán hosszú útja féltávjánál komoly veszélybe kerüljön. Ugyanis, mint ismert, Henry Cavillt utoljára láthatjuk Geralt szerepében, a helyét Liam Hemsworth veszi át, ennek hátteréről Sensevida kollégám írt egy nagyon érdekes elemzést. A váltásnál pedig minden esély megvan arra, hogy ez a vonat kisiklik és a szakadékba zuhan. 

A kép alatti kommentszekciót is ellepték azok a vélemények, hogy „Már alig várják az utolsó évadot”, vagyis, ahogy arra számítani lehetett, a következő szezonnak már komoly ellenszéllel kell szembenéznie. Erről azonban nem csak a színészcsere tehet, sokat tettek az ügyért a Blood Origin című spin-offal, ami nagyon komolyan földbe állt.  

Azonban a sorozat egyáltalán nem indult rosszul sőt. Az első évad, ha nem is tökéletes, de nagyon jó volt, Cavill elvitte a hátán a show-t, kritikai és nézői szemmel is egy jól sikerült adaptációt láthattunk. A második évad már egy picit gyengébb volt, mint az első, de ennek ellenére sok panaszunk nem lehetett, ezt egyébként az IMDb értékelése is ugyanígy visszaadja. A lefele tartó tendencia miatt lehetünk csak egy picikét szkeptikusak, ettől függetlenül, akinek tetszett az első két szezon, annak érdemes a harmadiknak is adni esélyt. Aki pedig nem éri be mindössze az alábbi képpel, annak sem kell már sokat kibírnia, mert a hivatalos oldal szerint holnap érkezik a trailer is.

Kövess Minket!