Két új képpel közölte a rendező, hogy véget ért a Joker 2 forgatása

Két új képpel közölte a rendező, hogy véget ért a Joker 2 forgatása

A folytatásban Harley Quinn és Arthur Fleck kapcsolata lesz a fókuszban, miközben új képekkel tudatta a rendező, hogy a film forgatása hivatalosan is befejeződött.

Kevesen gondolták volna korábban, hogy a Heath Ledger féle Joker után még érdemes hozzányúlni ehhez a karakterhez, aztán jött Todd Philips és Joaquin Phoenix és bemutatták a Joker című filmjüket, amelyben Arthur Fleckként ismerhetjük meg a bohócot. A produkció révén aztán Phoenix Oscar-díjat kapott, de a rajongótábor is elégedetten dőlhetett hátra, mert végre újfent egy kiváló verziója jelent meg a filmvásznon a bűn királyának. Bár ez a mű egyáltalán nem része a Matt Reeves féle Batman filmeknek, a folytatásban így sem lehetett kételkedni.

A Joker 2, vagyis a Folie à Deux – ami lefordítva annyit tesz, hogy őrület két személyre – alcímet viselő folytatásnak a forgatásai pedig már véget is értek. Ezt maga a rendező tudatta a nagyvilággal a főszereplőkről készült új képekkel. Ennek alkalmából a két új fotón túl köszönetet mondott a számára két legjobb színésznek és a teljes stábnak, majd megosztotta azt is, hogy itt az idő bevonulni a stúdióba megvágni a filmet, ami aztán a jelenlegi tervek alapján 2024. októberében befuthat a mozikba.

A Joker: Folie à Deux Arthur életére összpontosít a 2019-es rész eseményei után. A történetről sokkal többet nem lehet tudni, bár az kiderült, hogy az Arkham Asylum nagy szerepet játszik majd a második részben, Harley Quinn (Lady Gaga) szerepe viszont egyelőre tisztázatlan. Nem világos tehát, hogy Harley hagyományos szerepét megtartják-e, miközben voltak olyan pletykák is, hogy ő lehet az Arkhamban Joker egyik betegtársa.

Phoenixen kívül Zazie Beetz az egyetlen eddig bejelentett visszatérő Joker-szereplő, aki Sophie Dumond karakterét játssza el újra. Rajtuk kívül a Joker: A Folie à Deux több új szereplőt is felvonultat: Harry Lawtey, Jacob Lofland, Brendan Gleeson és Catherine Keener is feltűnik majd a filmben, miközben egyesek már Harvey Dent nevét is kiszúrták a forgatások alatt, bár azt egyelőre nem tudni, hogy Harvey-nak lesz-e tényleges szerepe a filmben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.