Több mint 29 millió játékos indította el a CS:GO-t áprilisban!

Több mint 29 millió játékos indította el a CS:GO-t áprilisban!

A CS:GO messze a legfalkapottabb játék Steamen: a soron következő négy legjátszottabb játék csak együtt tud elérni annyi embert, mint a lista éllovasa!

Nem túlzás kijelenteni, hogy megállíthatatlan idén a CS:GO. A CS2 nyári érkezése pedig csak tovább fokozta a játék iránti érdeklődést az elmúlt hónapokban. Bár egy ideje nem döntött a játék nagy rekordot, lehet sokan úgy gondolják ebből, hogy az emberek már rá is untak – az igazság nem is állhatna ettől távolabb!

Elég csak ránézni a Steam statisztikáira és láthatjuk, hogy tegnap is megközelítette az egyidejű játékosszám a jelenlegi csúcsnak számító 1,5 millió környékét. De még ma nap közben is 1,2 millióan pörgették a CS:GO-t egy időben, ami egy éve még teljesen elképzelhetetlennek tűnt.

A CS:GO tehát messze a legfalkapottabb játék Steamen továbbra is. A soron következő négy játék csak együtt tud elérni annyi embert, mint a lista éllovasa! De nem csak ilyen értelemben dönt rekordokat mindenki kedvenc FPS-e: Aquarius hívta fel a figyelmet arra, hogy áprilisban mintegy 29 303 030 játékos indította el legalább egyszer a CS:GO-t és a játék történetében először sikerült átlépni a 900 ezres havi, egyidejű játékos átlagot is a Steam Charts alapján.

Az utolsó CS:GO Majorrel, valamint a várva várt matricákkal és a Viewer Pass-szel a kanyarban alighanem még nagyobb lesz a hype a játék körül a következő hetekben. Szóval, ha eddig nem szálltál fel a vonatra, akkor itt az ideje leporolni a jó öreg Counter-Strike-ot, még mielőtt jön a nagy CS2 frissítés. Ha pedig csak azért szoktál ránézni a CS-re, mert egy bétakulcsban reménykedsz, akkor lehet van egy rossz hírünk.

Kövess Minket!