Kiszivárogtatták az Assassin's Creed Mirage megjelenésének időpontját

Kiszivárogtatták az Assassin's Creed Mirage megjelenésének időpontját

Úgy tűnik a korábbi pletykák valóban hamisak voltak, és a Ubisoft tartani tudja magát a tervekhez.

Tavaly bejelentették, hogy idén az Assassin's Creed-széria visszatér az alapokhoz, még az év végén kiderült, hogy nyár végét jelölték meg tervezett megjelenési dátumnak. Azonban néhány hete jött a lesújtó pletyka, miszerint megint halasztani kell a következő AC-t, ám ezt az információt gyorsan cáfolták, a Ubisoft továbbra is tartja magát az augusztusi határidőhöz, bár ők ezt sosem erősítették meg hivatalosan. 

Ez az információ azonban most még tovább erősödött nélkülük is, amikor egy állítólagos GameStop alkalmazott egy képet tett közé, amin látszik, hogy az Assassin's Creed Mirage 2023 augusztusában jelenik meg. A kép állítólag a GameStop belső rendszereiből származik.

Azt, hogy az információ valós-e vagy sem, egyelőre nem tudjuk, de mivel az említett dátum folyamatosan közeledik, valószínűleg egyre többet tudunk majd meg róla. Például nagyon várhatjuk már a június 12-re tervezett Ubisoft Forward eseményt, amelyen várhatóan a Mirage is szerepet kap. Azonban emellett további kilenc játék is készülőben van, köztük a Codname Red, amely az első cím lesz az Infinity platformon.

A hivatalos Star Wars-nap alkalmából összegyűjtöttünk nektek öt olyan történetet a messzi-messzi galaxisból, amikkel eddig nem foglalkozott a Disney, pedig simán saját filmeket érdemelnének.


HA ÉRDEKEL AZ ASSASSIN'S CREED MIRAGE, CSAPJ LE RÁ MÉG MOST A KONZOLVILÁG BOLTJÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár