Pletykák szerint elhalasztották az Assassin's Creed Mirage-t

Pletykák szerint elhalasztották az Assassin's Creed Mirage-t

A játékhalmozások mellett ez várható volt, de akkor is nagyon szomorú hír.

A Twitteren egy leaker azzal az állítással lépett elő, hogy az Assassin's Creed Mirage (és a The Crew: Project Orlando) valószínűleg késni fog, és 2024-re tolódik. A tweetben azt is megemlítette, hogy az Assassin's Creed Mirage még mindig egy "régi Assassin's Creed motoron" fut. Ez egyébként ugyanaz a szivárogtató, aki nemrég az Avatar: Frontiers of Pandora kapcsán tett közzé fotókat. 

Arról már korábban szó volt, hogy az idei E3-on mutatja be a Mirage játékmenetét a Ubisoft, de a késés tükrében erősen kérdéses, hogy milyen minőségben. Ez különösen az Assassin's Creed közösséget érinti viszonylag nagy csapásként, hiszen a Mirage a tervek szerint visszatér a hagyományos formulához, amire a rajongók már jó ideje vágynak.

Ez ismét sehogy sem néz ki jól. A Ubisoft 10 AC-t is akar fejleszteni, többet egyszerre, amikor látszólag küszködnek minden fronton. A Skull & Bonest ha csak meghallom, bosszúsan csóválom a fejem, öngólt rúgtak egy új mesterséges intelligenciával, a dolgozók sztrájkolnak, projekteket törölnek pénzügyi nehézségek miattirodákat zárnak be, közben meg sokat akarnak markolni, de minden kifolyik az ujjaik között. Legalábbis ez az érzésem velük kapcsolatban és bár nagyon szomorúan érint a csúszás, egyáltalán nem lep meg az említett előzmények tükrében. Egyébként azon kívül, hogy visszatér a gyökerekhez, nem sokat tudunk magáról a programról, ezért is várhatjuk nagyon az E3-at.

Egyébként a Ubisoft a hírek szerint tagadja a vádakat, az Insider Gaming újságírója/tulajdonosa, Tom Henderson beszélt érintettekkel, akik szerint az Assassin's Creed Mirage-nak még mindig augusztus végi határideje van, és a leplet az E3-on rántják le. Meglátjuk, valóban tudják-e magukat tartani a tervekhez, AC-rajongóként ebben kell bizakodnunk.

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!