Tényleg érkezhet a Left 4 Dead 3? – Talán még korai örülni

Tényleg érkezhet a Left 4 Dead 3? – Talán még korai örülni

Ha érkezik valaha is a Left 4 Dead 3, az nem mostanában lesz.

A videójátékos közösség nagy részét a Counter-Strike 2 tartja most lázban, de azért fél szemmel odafigyelnek más, várva várt címekre is, amelyek a legkülönbözőbb helyeken bukkanhatnak fel. Így járt most a Left 4 Dead 3 is, amelyet szemfülesek a CS2 fájljai között vettek észre.

Természetesen rögtön el is indultak a találgatások, hogy mi a helyzet a zombis játékkal, és a fájlok alapján némi következtetést le lehet vonni. A verziószáma „2”, a súlyossága „magas”, ami viszont a legkétségbeejtőbb az az, hogy a prioritása konkrétan „nincs”.

Left 4 Dead 3 spotted in CS2 files!
by u/PaP3s in Steam

Nem ez az első alkalom, hogy a harmadik Left 4 Deadről pletykálnak. 2020-ban a HTC elnöke, Alvin Wang Graylin VR-rel kapcsolatos diákat osztott meg, amelyeken a Half-Life: Alyx mellett a Left 4 Dead 3-t is megemlítette. Ekkor a Valve kijelentette, hogy „abszolút nem dolgoznak most semmilyen L4D-del kapcsolatos dolgon, és ez már évek óta így van.” Mivel a Valve előszerettel hasznosítja újra az asseteket, így valószínűleg most is egy korábban fejlesztés alatt álló L4D3 maradványairól lehet szó. Ugyan a CS2 kapcsán is voltak fenntartások, hogy valóban létezik, hiába jelentek meg a CS:GO fájljaiban, a „nincs prioritás” nem túl bíztató. Ráadásul a Half-Life: Alyx - Final Hours című dokumentumfilmben megtudtuk, hogy dolgoztak az L4D3-on, állítólag egy Marokkóban játszódó, nyílt világú játék lett volna, de végül törölték. Ettől persze még bármikor feléleszthetik a sorozatot, de a rajongóknak nem érdemes a megjelenésig fél lábon állniuk.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!