Kiszivárgott képeken az Avatar: Frontiers of Pandora

Kiszivárgott képeken az Avatar: Frontiers of Pandora

Nagy csöndben van a Ubisoft az Avatar: Frontiers of Pandora kapcsán, ám most kiszivárogtak információk a játékról.

A Ubisoft eddig szörnyen csendben volt az Avatar: Frontiers of Pandora kapcsán. A 2017-ben bejelentett játékról 2021-ben kaptunk némi információt, ekkor még egy látványos előzetessel is gazdagodott. Ekkor a rajongók nagyon bizakodhattak, mert ígéretesnek tűnt a projekt, de már tavaly is amiatt voltak fenntartásaink, hogy a Ubisoft túl sok vasat tart a tűzben, ami a játékaik rovására mehet. El is halasztották a megjelenését2023. április 1-je és 2024. március 31-e között érkezik valamikor.

Ezek után néhány információmorzsa érkezett, de sokat továbbra se tudtunk meg a programról, például a játékmenetet teljes homály fedte. Most közelebb lehetünk az igazsághoz, mint valaha, mert az Avatar: Frontiers of Pandora sem kerülhette a várva várt játékok átkát és képernyőfotók kiszivárogtak róla, amelyek segítségével már elképzelésünk lehet a gameplayről. A szivárogtató ScriptLeaksR6 azt ígérte, hamarosan videót is közzétesz, de addig is nézzük meg, mit láttunk a két képen.

A képek hitelességét az adja, hogy ez a leaker már korábban is kiszivárogtatta az Assassin's Creed Mirage artworkjét, valamint a Frontiers of Pandora előrendelői bónuszait is. Az első egy FPS perspektívából készült felvétel, amelyen a játékos egy emberi fegyverrel a kezében áll szemben egy AMP lépegetővel. A háttérben valamilyen bázison egy robbanás miatt szétszóródó katonák láthatók.

A második képernyőkép úgy tűnik, hogy egy átvezetőből származik, és vagy a játékos karaktert, vagy egy NPC-t mutat, amint az egyik banshee-n lovagol. A Na'vik és a banshee által viselt felszerelés valószínűleg testre szabható, mivel sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint amit a filmekben láttunk. A fejlesztők nem árulták el a játék alapvető felépítését, de a Ubisoftot ismerve valószínűleg nyílt világú lesz.


 

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!