A Jedi visszatérnek biccent oda a trükk, amivel egy kicsit egyszerűbb legyőzni a Rancort

A Jedi visszatérnek biccent oda a trükk, amivel egy kicsit egyszerűbb legyőzni a Rancort

Keressetek egy jól kinéző csontot.

Az bőven lehet, hogy a Jedi: Survivor launch nem volt a igazi. Sokan panaszkodnak teljesítménybeli gondokra, van aki már soft-lock hibát is talált és az EA fejesei leginkább csak egymásra mutogatnak, hogy ki is a felelős emiatt. Ezzel együtt, maga a játék jól sikerült. Ha minden működik, akkor a harcrendszer rendben van, a történet megint csak oké és tele van utalásokkal a filmekre és más játékokra. Sőt olyan karakterek is előkerülnek benne, akik kvázi mellékszereplők voltak, de érdekes lett volna, ha többet tudunk meg róluk.

Nemrég pedig egy újabb kis biccentést találtak a játékosok, ami  a nosztalgia faktoron kívül még segíthet is nekünk egy igencsak nehéz harcban. Az először a Jedi visszatérben látott Rancor azóta számtalan Star Wars játékban megjelent. A Galactic Battlegrounds egy-egy kampányában a seregünkbe is fel tudtunk venni párat, Starkiller a Force Unleashed eseményei alatt halomra ölte őket és a Jedi Academy kalandjai során egy genetikailag módosított egyed akarta leharapni a fejünket. Így már érthető, hogy a Survivior sem akart kimaradni a buliból, nekünk is meg kell vele harcolnunk, ami nem is olyan egyszerű. Viszont egy nagyon picit megkönnyíthetitek a dolgotokat és ehhez nem is kell más csak egy elfekvő lábszárcsont.

Don’t know if this has been posted yet, but here’s a cool trick to help defeat the rancor ????
by u/dyllgates in StarWarsJediSurvivor

A csontot egy kis ügyeskedés után a Rancor szájába lehet pattintani és az ad pár másodpercet, amíg lehet ütni, mint a répát. Ebből négyet találtok az arénában és mind a négy kipeckeli egy kicsit a szörnyeteget. A trükk egyébként egy gyönyörű tiszteletadás a Jedi visszatérnek, ahol Luke Jabba palotájában szintén egy ilyen csonttal állítja meg a hatalmas fenevadat. Sőt, ahogy a Rancor kettétöri a csontot az is mintha a filmből lett volna. Persze Kestisnek megvan a fénykardja, így nem kell egy ajtóval megölni a Rancort, de ettől függetlenül az egész jelenet nosztalgiából ötös.

Reméljük a következő napokban/hetekben kijavítják a játék hibáit és végre a Jedi:Survivor az lesz, amit vártunk tőle. Egy méltó folytatás a Fallen Ordernek.

Kövess Minket!