Fortnite: Véglegesen eltávolították az Aréna módokat

Fortnite: Véglegesen eltávolították az Aréna módokat

A napokban jelentős változás megy végbe a Fortnite Competitive részében, mely mindannyiunkat érint.

Az Epic Battle Royale-jában viszonylat sokáig csak a casual játékmódok voltak elérhetőek, azonban az idő múlásával, és a játék népszerűségének exponenciális növekedésével, nyitottak a competitive világ felé, és behozták az Aréna játékmódot, mely már évek óta állandó része a Fortnite-nak. A rendszer lényege, hogy a menetek során pontokat gyűjtve – adott esetben veszítve –, a hasonló pontszámmal rendelkező játékosokkal kerüljünk szembe, akik valószínűleg a mi ügyességi szintünkön vannak.

Az Aréna módok tegnap viszont végleges eltávolításra kerültek a Battle Royale-ból. Aggodalomra azonban nincs okunk, hiszen ezt egy új – remélhetőleg jobb – rendszer váltja.

A holnap érező ranked rendszer, divíziókba osztja majd a játékosokat – Bronze-tól Unrealig –, melyekben szintén hasonló képességű ellenfelekkel küzdhetünk majd azért, hogy egyre feljebb jussunk. A legtöbb játékban ez a módszer működik, és ez valószínűleg itt is jobban beválik majd, mint a sok hibával rendelkező Aréna, ami komolyabb szinten hamar értelmét vesztette.

Készüljetek, gyakoroljatok, hogy a rankedben minél jobb divíziót érjetek el!

Kövess Minket!



Örültök, hogy leváltják az Arénát?

  • 80 %
  • 20 %