K&H MNEB S5 – R6S: Két kör után van még hibátlan csapat

K&H MNEB S5 – R6S: Két kör után van még hibátlan csapat

A BO1-es küzdelmekben szinte bármi megtörténhet, két együttes eddig azonban remekül vette az akadályokat.

Immáron ötödik alkalommal indult útjára a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Rainbow Six Siege versenysorozata, ahol hazánk legjobb virtuális kommandósai küzdhetnek meg egymással a bajnoki címért. Az idei szezon két nyílt selejtezővel vette kezdetét és ezt követően derült ki, hogy mely együttesek lehetnek ott az a nyolc csapatot magába foglaló főtáblán.

Május 10-én pedig már megtartották az első játéknapot is, ahol egyetlen párharc volt csak sima, a többi esetben a győztes félnek meg kellett küzdenie a pontokért. Fontos tudni, hogy a sima győzelem 3, a hosszabbításos győzelem 2, hosszabbításos vereség pedig 1 pontot ér. Ha egy gárda a sima vereséget szenved, akkor nem kap pontot. Az első körben a legnagyobb csatát a Firebird eSport és a Cyberium Budapest vívta egymással, és Skyscraperen csak egy hosszabbítás döntött a pontok sorsáról. Az első játéknap lesimább eredményét a Spirit Gaming szállította, miután csak egyetlen kört engedtek át a Budapest Five-nak.

1. forduló eredményei:

Cyberium Budapest 7:8 Firebird eSport
Nice Gaming 5:7 Illés Akadémia Spirit
WiLD MultiGaming 5:7 Békéscsabai E-Sport Egyesület
Budapest Five 1:7 Spirit Gaming

A folytatásban aztán két együttes az újabb akadályt is sikerrel vette, ezzel pedig megmaradt a hibátlan mérlegük és jelenleg 6 ponttal vezetik a tabellát. A Békéscsabai E-Sport Egyesület a gyengélkedő Budapest Five ötösét győzte le könnyedén, míg az Illés Akadémia Spirit a Cyberium Budapest titánjaival bánt el a kelleténél is simábban. A Firebird eSport pedig az első hosszabbítást követően az első nullára hozott meccset is összehozta.

2. forduló eredményei:

Békéscsabai E-Sport Egyesület 7:3 Budapest Five
Spirit Gaming 7:8 WiLD MultiGaming
Illés Akadémia Spirit 7:3 Cyberium Budapest
Firebird eSport 7:0 Nice Gaming

A küzdelmek május 17-én és 20-án folytatódnak a 3. és 4. játéknappal. Figyeljétek a HUNESZ és az K&H MNEB kiírásait az információkért, valamint olvassátok az Esport1-et a legfrissebb K&H MNEB-hírekért!

Kövess Minket!



Gamer szótár