Előzetesen a Rogue One rendezőjének legújabb filmje

Szeptemberig kell várnunk a filmre, de talán megéri majd a várakozás!

Maradjunk kulturált keretek között és mondjunk annyit, hogy a Star Wars modern trilógiája nem nyerte el a tetszésünket. Az új filmek közül egyetlen egy darab emelkedik a süllyesztőből, a Rogue One. Én imádom a Star Wars univerzumot és bár tudom, hogy megosztja a közönséget, szerintem a Gareth Edwards rendezésében készült Rogue One minden idők egyik legjobb Star Wars sztorija.

Gareth Edwards pedig most új filmmel jelentkezik. Ezúttal nem egy Star Wars-történetről van szó, de maradunk a sci-fi vonalnál. A történet szerint a Földet leigázta egy AI, az emberek megsegítésére létrehozott rendszer nukleáris pusztasággá varázsolta a Földet és azóta is háború dúl a megmaradt emberiség és az AI között.

Főszereplőnk Joshua (John David Washington), akit a Creator, az Alkotó felkutatásával bíznak meg, ám végül valami sokkal nagyobbra bukkan. Egy lehetőségre, ami véget vethet a háborúnak.

Az első előzetes egy látványos és izgalmas filmet vetít elénk, még akkor is, ha az alap szinopszis nem sok újat tartalmaz. A történet persze sokfelé kibontakozhat még és bízzunk benne, hogy így is lesz!

A The Creator szeptember 29-én kerülhet mozikba.

Ezt olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár