Nem ismer majd határokat a Marvel's Spider-Man 2!

Nem ismer majd határokat a Marvel's Spider-Man 2!

Ha csak fele olyan jó lesz a Marvel's Spider-Man 2, mint az első rész, máris boldogok leszünk!

Három nap és végre saját online bemutatóval készül a Sony! A szokásos 20 perces State of Play előadások helyett ezúttal egy 1 órás PlayStation Showcase készül, ami rengeteg izgalmas játékról ránthatja le a leplet. Nagyon szeretnénk végre látni a Wolverine-játékot és persze a Marvel's Spider-Man 2-t is, ami ha minden igaz, még idén ősszel megjelenhet.

Már az első rész is óriási sikereket ért el, úgy az eredeti PS-es, ahogy a később érkezett PC-s kiadás is! A folytatás pedig minden téren felülmúlhatja majd elődjét, a Sony sem féli ezt hangoztatni.

„Azt kértük a fejlesztőkből, hogy használják ki a PS5 minden erejét, hozzák ki magukból a legjobbat. A rajongóktól (itt valószínűleg a belső tesztelőkre utal - a szerk.) érkező visszajelzések alapján pedig elképesztő élményben lesz részünk, páratlan grafika mellett." - nyilatkozta Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke.

Bízzunk benne, hogy tényleg így lesz és a Marvel's Spider-Man 2 akár a PS5-éra legjobb játéka is lehet majd!


OKTÓBERBEN ÚJRA BEHÁLÓZZA A SZÍVÜNKET A BARÁTSÁGOS ÉS KÖZKEDVELT PÓKEMBER! JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár