Előzetest kapott a Capcom mára kissé elfeledett akció RPG-je

Előzetest kapott a Capcom mára kissé elfeledett akció RPG-je

Bár az első rész nem tartozik a Capcom legsikeresebb címei közé, a folytatás megpróbálkozhat az élre törni.

A tegnapi PlayStation Showcase rengeteg izgalmas címet mutatott meg kicsit közelebbről, a Spider-Man 2-től az Assassin's Creed: Mirage-on keresztül az Alan Wake 2-ig, ám itt nem állt meg a dömping. Most először kaptunk ugyanis képet a Capcom 2012-es RPG-jének folytatásáról, a Dragon's Dogma 2-ről.

Tavaly, az eredeti játék 10. évfordulóját ünneplő élő közvetítés során jelentették be, hogy érkezik a folytatás, ami azért lehetett némileg meglepő, mert ugyan egyáltalán nem sikerült rosszul, kicsit mindig a radar alatt maradt, főleg, ha a Capcom húzó címeihez mérjük.

„A fejlesztőcsapat minden tagja keményen dolgozik egy olyan játékon, amelyet reméljük, hogy élvezni fogtok! Kérlek, várjátok szeretettel!” – mondta Hideaki Itsuno, a program rendezője.

A rövid előzetes alapján nagyon különleges, hatalmas és változatos szörnyek lesznek az ellenfeleink, gyönyörű környezetben vívhatjuk meg a csatáinkat. Mielőtt bárki hiányolná, természetesen a sárkányok sem maradnak el. Sajnos megjelenési dátumot nem közöltek a PlayStation 5-re érkező játékhoz. A játékmenet is izgalmasnak tűnik, a harcrendszer, a képességek és egyéb varázslatok – mint például a híd leomlasztása, mind érdekesnek tűnnek, remélhetőleg a teljes játék ennyire részletes és kidolgozott. 

„A Dragon's Dogma egy egyjátékos, narratíva-központú akció-RPG, amely kihívás elé állítja a játékosokat, hogy maguk válasszák meg a saját élményeiket – az Arisen megjelenésétől kezdve, a hivatásukon át, a különböző helyzetek megközelítéséig és még sok minden másig. Mindezeket az elemeket a legújabb grafika, mesterséges intelligencia (AI) és fizika emeli tovább, hogy egy igazán magával ragadó fantáziavilágot teremtsenek a Dragon's Dogma 2-ben.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN