Hirdetés

Világi troll az Xbox, alaposan odaszúrt a PlayStation Showcase-nek

PlayStation exkluzív? Na, nem úgy van az!

Hirdetés

Természetes, hogy a Sony és a Microsoft, a PlayStation és az Xbox minden harcban állnak majd a játékosok kegyeiért és persze saját nyereségükért, amit jó eséllyel mindig a másik fél rövidít meg. Persze az utóbbi időkben az civakodás kezd egyre jobban elharapódzni, ahogy a két cégóriás az Activision-Blizzard fölött marja egymást.

Most azonban nem ez volt a téma kettejük között, hanem a pár nappal ezelőtti PlayStation Showcase! A Sony egy teljes órán keresztül mutogatta a legújabb játékait, melyek között azért kevés volt az exkluzívan PS-re érkező darab. Rengeteg várva várt darab kimaradt a kínálatból, így igazán kevés volt az olyan, amire őszintén azt mondhatja a Sony, hogy "Na ezért vegyetek PlayStationt Xbox helyett". Az Xbox nem is volt rest, pár perccel a bemutató után már kiegészítették a Sony mondandóját azzal, hogy melyek azok a játékok melyek mindkét konzolra ellátogatnak majd és nem PlayStation exkluzívak. Következő galériánkban ezt gyűjtöttük össze.

Assassin's Creed Mirage
A galériáért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Gaming - Egyesültek a hazai esport szervezetek a HUNESZ tisztújító közgyűlésén

Beolvadt a Magyar E-sport Szövetségbe (HUNESZ) a korábbi Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES), így egyesültek a hazai e-sport szervezetei. A HUNESZ 2023. szeptember 23-án megtartott tisztújító közgyűlésén az elnökségi tagok mellett egyúttal az új elnököt is megválasztották Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója személyében, a korábbi alapító elnök, Biró Balázs György főtitkárként viszi tovább a Szövetség szakmai vezetését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés