A Star Wars rajongók odalesznek ezért a Fortnite Creative pályáért

Lassan tényleg elég lesz az ingyenes Fortnite ahhoz, hogy bármely játékkal játszhassunk.

A szokásos májusi Star Wars együttműködés a héten ért véget, azonban ez nem jelenti azt, hogy búcsút kéne vennünk az egyik kedvenc franchise-uk elemeitől. Egyrészt rengeteg innen ismert karakter marad továbbra is elérhető, valamint a Creative 2.0 segítségével könnyedén a messzi-messzi galaxisban találhatjuk magunkat.

WayComet – tartalomgyártó – például most készített egy multiplayer order 66 játékot az Unreal Editor segítségével, mely rögtön virálissá vált, és pár nap alatt közel 5 millióan nézték meg.

A térképen a klónok és a Jedik csapnak össze egymással. Ha minden igaz, akkor véletlenszerű, hogy éppen melyik csapatba kerülsz, de a tenyérizzasztó Star Wars élmény garantált.

Sajnos ezen a mapon még csak az alkotója és barátai játszhatnak, de a közösség már kérvényezte, hogy az Epic Games tegye mindenki számára elérhetővé, úgy ahogy ezt több másik esetben már elvégezték. Itt felmerülhet a kérdés, hogy vajon szabad-e külön Star Wars játékot készíteni a Creative-ban, vagy ez is gond-e, mint anno a Call of Duty tematikájú térképek, melyek törlése is kerültek. Mindenki megnyugodhat, ugyanis ez teljesen más helyzet. A Star Wars és a Fortnite között régóta tart a kollaboráció, melynek keretében bekerültek a fénykardok és egyebek, míg a CoD esetében ezek az Activision tudta nélkül történtek.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Tetszik az order 66 pálya?

  • 25 %
  • 75 %