Így szerezheted meg ingyen a Hogwarts Legacy limitált, exkluzív kiegészítőit

Így szerezheted meg ingyen a Hogwarts Legacy limitált, exkluzív kiegészítőit

Nagy DLC-k nincsenek a játékhoz, de 1-2 ajándékot így is behúzhattok!

Bár többen kételkedtek benne (köztük jómagam is - a szerk.), a Hogwarts Legacy 2023 elején letarolta a játékosokat. A játék jött, látott és győzött, csaknem mindenkit levett a lábáról és szinte menetrendszerűen döntögette a rekordokat. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, nem lehet kérdés, hogy a játékosok szeretnének egy folytatást. Hogy pontosan mivel lehetne jobb egy esetleges Hogwarts Legacy 2, mint elődje, azt a következő cikkben gyűjtöttük össze.

Bőven lenne hely új tartalmaknak a folytatásban, főleg, hogy az első részhez nincs és nem is lesz semmilyen DLC. Vannak azonban olyan exkluzív kozmetikai elemek, melyeket csak bizonyos időközönként lehet megszerezni a játékhoz. Ezekre most új akció indul, június elsején lesz az utolsó alkalom, hogy a Merlin's Cloak talárt és a Ronen Cosmetic szettet ingyen megszerezhetitek!

Ezekhez nem kell mást tennetek, mint június 1-jén, este 6 órától követni az utolsó Legacy Live eseményt a fejlesztők hivatalos Twitch csatornáján. A talárt azután kaphatod meg, hogy 20 percet töltöttél a streamen, a Ronen Cosmetic Set darabjaiért pedig további 30 perc szükségeltetik, hat darabos a kollekció, így összesen 3 óra után lehet tiétek a teljes szett.

Sok sikert!

Kövess Minket!



Gamer szótár