Még idén érkezik az új Terminator!

Még idén érkezik az új Terminator!

Több videót is közzétettek a készülő programról.

Másfél évig nem sokat lehetett hallani a Slitherine készülő sci-fi RTS játékáról, de most három videót is közzétettek a Terminator: Dark Fate – Defiance-ról. A játék a 2019-es filmre épül és 2021-ben jelentették be, hogy fejlesztés alatt áll, ám az elmúlt másfél évben nem sok hír érkezett róla, közben pedig egy másik egy játékot is bejelentettek.

Most azonban megtört a csend, és kiderült, hogy még idén, vagyis 2023 végén érkezik a játék a boltokba. Elárulták a fejlesztők, hogy nagyjából tíz évvel a jövőben játszódik. Azonban kissé eltér a filmtől, mert a készítők saját történetet szeretnének elmesélni anélkül, hogy olyan már ismert karakterekre támaszkodnának, mint John és Sarah Connor.

Ennek ellenére nem szakadnak el teljesen a szériától, rengeteg felismerhető elem lesz benne, köztük az Arnold Schwarzenegger által híressé tett ikonikus T-800-as és T-101-es. Egyébként lesz egy- és többjátékos módja is. A kampányban a történet szerint Alex Church hadnagy bőrébe bújhatsz, aki az Alapítók nevű frakció tagja. Ez a szedett-vedett katonákból álló csapat az amerikai hadsereg utolsó maradványait képviseli, amelyet a Terminátorok majdnem kiirtottak. A Mozgalom, a civil milícia oldalán harcolsz, akikből később az Ellenállás lesz, miközben a Légió (a Dark Fate Skynet megfelelője) erőivel szállsz szembe. Bázisépítés viszont nincs, ehelyett az USA térképén lehet utazgatni, új egységeket kell toborozni, pótolni a veszteségeket. Abban is nagy szabadságot kapunk majd, hogy miként döntünk egy-egy küldetésnél, viszont ezeknek lesz következménye. A multiplayer során viszont mindhárom frakció elérhető lesz. Te várod már a játékot?

Kövess Minket!



Gamer szótár