Készen áll a visszatérésre a NIP egykori irányítója

Készen áll a visszatérésre a NIP egykori irányítója

A nyári szünet után láthatjuk leghamarabb a szerveren hampust, de még nem dőlt el, hogy a NIP vagy esetleg egy másik csapat kezdőjében kap lehetőséget.

Hampus készen áll arra, hogy a nyár folyamán visszatérjen az aktív játékhoz – tudta meg a HLTV. A cikk szerint a 24 éves svéd játékos ügynöke szintén megerősítette az értesülést: Samy Bessi a SUPP-tól annyit tett hozzá, hogy az ügyfele „több, mint készen áll a visszatérésre”, de ennél többet nem mondhat ezzel kapcsolatban. Szóval továbbra is rejtély, hogy a NIP vagy valamely más csapat színeiben láthatjuk majd újra hampust.

A cikk megjelenése után a NIP COO-ja, Jonas Gundersen is kommentálta a fejleményt a HLTV-nek. Eszerint a CS2 megjelenésére készülve számolni fognak azzal, hogy hampus a kispadjukon van, de ennél konkrétabbat ő sem mondott:

„Nagyon örülök, hogy hampus visszatér a szünetéről. Az évek haladtával az e-sport egyre intenzívebbé válik és minden tiszteletem kijár azoknak az embereknek, akik időt szánnak arra, hogy újrakalibrálják magukat a környezetnek megfelelően. A visszatérése nyilván egy olyan helyzetet jelent a számunkra, hogy a kispadon és a kezdőben is vannak játékosaink, szóval időt kell szánjunk a hosszútávú víziónk átgondolására a nyári szünet alatt, hogy a lehető legjobb helyzetben legyünk CS2-ben.”

Hampus még januárban került ki a NIP kezdőjéből, méghozzá igen váratlanul, a a BLAST Premier Spring Groups 2023 kellős közepén. A csapat nem részletezte akkor, hogy mi áll az ideiglenes csere hátterében, csak annyit árultak el, hogy hampusnak személyes gondjai adódtak. Később azonban kiderült, hogy egészségügyi problémáról van szó és a tavaszi szezonban már nem fog játszani biztosan. Ezért úgy döntött a menedzsment, hogy leigazolják a helyére k0nfigot, aki a máltai verekedése után vált szabadúszóvá.

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár