Diablo IV: Ezek a dropok várnak rád teljesen ingyen

Diablo IV: Ezek a dropok várnak rád teljesen ingyen

Esik a D4-drop, mintha nem lenne holnap!

Magyar idő szerint ma, azaz június 6-án hajnali 1 órától mindenki számára megnyíltak az Activision - Blizzard legújabb saját fejlesztésű videójátékának, a Diablo IV-nek a szerverei. Milliók vetették bele magukat a nagyjából 30 000 forintos kalandba világszerte, avagy elindult egy újabb hajsza a Lilith-szoborért. Az első 1000 játékos, aki eléri hardcore módban a maximális szintet (lvl 100), annak bekerül a neve a történelemkönyvekbe. Jelenleg 5-en vannak, akiknek sikerült a grindolást annyira megpörgetni, hogy végre "elkezdhetnek rendesen játszani". Az első HC 100-as egy ex-profi esportoló volt, carn- három társával együtt vágta magát át a Moon Clanon az örök dicsőségért. A kiadó a Twitchcsel együtt ingyenes jutalmakkal készült a startra, ezek a dropok várnak rád az első héten.

Rogue és Necro Twitch-dropok teljesen ingyen

Először ehhez a két kaszthoz összesen négy kozmetikai tartalmat zsebelhetsz be.

  • Első feladat, hogy kapcsolt össze a Twitch-fiókod a Blizzard accountoddal
  • Ezután keress fel egy olyan csatornát, amelyiken esnek dropok
  • Ha három órán keresztül nézed a listán szereplő streamereket, akkor garantáltan a tiéd egy Azurehand Dagger Recolor és egy Azurehand Sword Recolor
  • Ha további három órán keresztül pörög valamelyik adás, akkor a gyűjteményedben landol egy Progenitor Favor és egy Matron-Sigil Coffer

Ez a kihagyhatatlan lehetőség egészen 2023. június 12-én reggel 9 óráig tart, eddig lehet bezsebelni a fenti négy dropot.

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Te megvetted már a Diablo 4-et?