Tom Holland szeretné, ha egy másik Pókember is csatlakozna hozzá a filmekben

Tom Holland szeretné, ha egy másik Pókember is csatlakozna hozzá a filmekben

Nem nehéz kitalálni, hogy kiről van szó.

Az Into the Spider-Verse (Irány a Pókverzum és a Pókverzumon át – ami nem akármilyen népszerűségnek örvend) filmek bebizonyították, hogy sok mindenki lehet Pókember, és még így is képes belopni magát a rajongók szívébe: noir nyomozó, Gwen Stacy, punk, sőt, még egy malac is. De ami a legfontosabb, ezek az alkotások arra is rávilágítottak, hogy Miles Morales is ugyanolyan jó főszereplő, mint az eredeti Pókember, Peter Parker. Rajongók egész generációja szemében lett népszerűbb Miles még Peter Parkernél is, így elkerülhetetlennek tűnik, hogy ne készüljön el egy róla szóló élő szereplős film. Erről a napokban egyébként Shameik Moore is úgy nyilatkozott, hogy ledob majd néhány kilót és akkor sokkal jobban illene hozzá az animációs filmben is látott Miles Morales szerepe. Ez pedig nem véletlen, hiszen a Pókverzum át producere, Amy Pascal a múlt héten megerősítette, hogy készül egy Miles Morales-film.

De mit jelent ez a Sony jelenlegi Pókemberére: Tom Hollandra nézve? Valószínűleg nem sokat - a multiverzum ugyanis lehetővé teszi, hogy több Pókember is létezzen egymás mellett, továbbá kiderült, hogy Holland ugyanúgy szeretné, ha Miles tényleg kapna egy élőszereplős filmet a jövőben.

Az új Apple TV+ limitált sorozatának, a The Crowded Roomnak a promóciója során Holland azt mondta az Inverse-nek, hogy nagyon jó lenne , ha csatlakozna hozzá valamelyik filmben Miles Morales is.

„Megtiszteltetés lenne számomra, ha Miles Morales élőszereplős változata velem debütálna a nagyvásznon. Hogy ezt hogyan csináljuk meg, azt nem tudom, de ha megadatik a lehetőség, nem haboznék és benne lennék.”

Holland már beszámolt egyébként a Pókember negyedik felvonásáról is, miközben a legújabb sorozata eléggé gyér fogadtatásban részesült, ráadásul lelkileg meg is viselte őt a projekt, ezért tart egy kis szünetet a karrierjében. Meglátjuk ezek után hogyan alakul majd Pókember pályafutása a mozifilmeket illetően.

Kövess Minket!



Gamer szótár