CS2: Jöhet az antiochiai szent kézigránát skin?

CS2: Jöhet az antiochiai szent kézigránát skin?

Van ötletetek egy menő gránát skin dizájnra? Írjátok meg kommentben!

A tegnap hajnali Counter-Strike 2 béta frissítéssel a pályák és a javított mozgás mellett bekerült a játékba a gránátok nézegetése funkció is. És ahogyan a Zeusnál, úgy itt is az volt a közösség első kérdése e funkció kapcsán, hogy akkor jönnek-e a skinek HEG-re, molóra meg füstre? Persze csak azután, hogy mindenki az egészségesnél több időt töltött azzal, hogy a meglehetősen „érdekesre” sikerült animációt spamelte.

Az égető kérdés megválaszolását rögtön az egész buli elrontásával kezdenénk: nem, nem hisszük, hogy tényleg jönnek a gránát skinek. Legalábbis semmiképpen sem a cipők és a sapkák előtt. De amennyiben a Valve tényleg rakna be pár gránát skint, akkor ezek hogyan nézhetnének ki? Nos, a HEG-re van pár ötletünk.

Ezeket olvastad már?

A sort egy igazi klasszikussal, a Gyalog Galoppból ismert antiochiai szent kézigránáttal kezdenénk. Ha nem kerül be egy ahhoz hasonló HEG-skin, nincs értelme skint gyártani a gránátra! Igaz, megnehezítené a HEG-használatát, ha előtte folyton fel kell olvasnunk Fegyverek könyve megfelelő passzusát, nehogy véletlenül háromnál tovább számoljunk.

Egy Pokémon-együttműködés szintén kézenfekvőnek tűnik. Csak képzeljétek el, milyen lenne pokélabdákat dobálni banánba egy CT-ecokör során! Ha már banán – ami egyébként nem gömbalakú, mi is tudjuk –, akkor esetleg gyümölcsök, zöldségek is szóba jöhetnek – a krumpligránát instant klasszikussá válna.

Ezeken túlmenően még a 20. század különböző gránát dizájnjait is elő lehetne kotorni, például ezt. De sajnos a második világháborúból (meg a gamerek körében a CoD 2-ből) ismert német M24 már lehet túl nagy kérés lenne, mert magát a tárgyat változtatná meg, nem csak a felületét. Ha pedig elfogy a tudomány, akkor még mindig lehetnek Asiimov vagy Fade gránátok, akármennyire is snassznak hangzik. Bár ezek legalább működnének minden gránát típuson, mint az alább is látható.

Kép: Vitality


Kövess Minket!



Gamer szótár