Deadpool célba vette a Forma-1-et

Deadpool célba vette a Forma-1-et

Alakul az az X-Force, csak az F1-en belül!

Jó ideje tudjuk már készül a Deadpool 3, ami nem elég, hogy trilógiává bővíti a fantasztikus első két részt, nem elég, hogy a 3. résszel Deadpool is csatlakozik az MCU-hoz, de még Wolverine is visszatér, méghozzá Hugh Jackman szerepében. Ryan Reynoldstól megszokott őrült videóban jelentették ezt be még tavaly decemberben, azóta pedig már gőzerővel zajlanak a film munkálatai.

Ismerünk már visszatérő színészeket is karaktereket a filmből, azt is tudni lehet, hogy ki az, aki kimarad a folytatásból, sőt, legutóbb a Disney jó pár filmjének premierdátumát megváltoztatta, köztük a Deadpool 3 bemutatóját is. Ha minden igaz, a legfrissebb információk szerint 2024. május 3-án láthatjuk majd, hogy mit hoz ki közös kalandjából Hugh Jackman és Ryan Reynolds.

Az a Ryan Reynolds, aki idő közben egészen elit klubhoz csatlakozhatott. Üzlettársaival (Rob McElhenney és Michael B. Jordan) ugyanis potom 200 millió euróért bevásárolták magukat az F1-be, azaz az egyik csapatba. Reynoldsnak mostantól 24%-os részesedése van az Alpin F1 Teamben, ahol jelenleg Pierre Gasly és Esteban Ocon versenyeznek. 

Ezeket olvastad már?

Ocon már nyilatkozott is, amiben azt mondta örül Reynoldsék érkezésének és kifejezetten örömteli volt, hogy megismerhette a színészt, aki egyébként már meg is hívta őt a Deadpool 3 forgatására. Az F1 és a Deadpool filmek kedvelőjeként pedig csak egy kérésem van, valahogy szőjük bele a száguldó cirkuszt a filmbe, remek lenne!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Közvetítések