Hamarosan lerántja a leplet a Blizzard  a Diablo 4 első szezonjáról

Hamarosan lerántja a leplet a Blizzard a Diablo 4 első szezonjáról

A játék lassan egy hónapja megjelent, így indulhat az első szezon.

Már majdnem egy hónapja megjelent a Diablo 4, így a legtöbb játékos már elérte a 100-as szintet (aki akarta), ezért a Blizzardon a sor, hogy újításokat eszközöljön a játékban. Ezt hamarosan meg is teszi, ugyanis a héten lerántja a leplet a Diablo 4 első szezonjáról. Egész pontosan magyar idő szerint július 6-án este 8 órakor egy fejlesztői élő közvetítés során jelenti be a játék első szezonjának tartalmait. Joseph Piepiora játékigazgató és Timothy Ismay vezető játékproducer számos tervezett életminőségi frissítést is részletezni fog.

Azonban nem csak a 4. rész lesz a középpontban, ugyanis a közvetítés egy július közepén a Diablo Immortalhoz érkező új osztály mélyebb bemutatásával kezdődik, majd egy élő kérdezz-felelekkel zárul, ahol a fejlesztők válaszolnak a játékosok kérdéseire. A Diablo 4 szezonjai – amelyek negyedévente jelennek meg, és új funkciókat, küldetéssorozatokat, tárgyakat és egyensúlyi változásokat tartalmaznak majd – de megkövetelik, hogy a játékos előbb befejezze a fő kampányt. Ennek figyelembe vételével a Blizzard korábban azt mondta, hogy a Season 1 „július közepén-végén” jelenik meg.

Ezeket olvastad már?

Az sem marad le semmiről, aki nem tudja a közvetítést nézni, mert mindenki hozzáférhet majd a Season Journeyhez, amely részletesen tájékoztatja őket az elérhető új tartalmakról, és elmagyarázza, hogy milyen célokat kell teljesíteni az egyes szezonok jutalmainak megszerzéséhez. Minden Season egy új Battle Passt tartalmaz majd, amely 27 ingyenes és 63 prémium szintet foglal magába. Az ingyenes szintek kozmetikumokat és "parázsló hamvakat" tartalmaznak majd (amelyeket a Season Blessingsre lehet költeni, amelyek XP, arany vagy Obol bónuszt adnak). A prémium szintek nem adnak játékbeli előnyt, nem lesz erősebb a karakterünk, de adott évszakra jellemző kozmetikumokat, valamint Platinumot biztosítanak. Ez utóbbi a játék prémium valutája, és valódi pénzzel vásárolható meg. Ezt vagy a játékon belüli boltban lehet elkölteni új kozmetikai tárgyakra, vagy a jövőbeli Battle Passok megvásárlására lehet fordítani.

Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára, ha pedig szeretnél részt venni egy nyereményjátékban, akkor látogass el a PC Guru oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár