Így szerezhetsz ingyen Diablo-ajándékokat

Így szerezhetsz ingyen Diablo-ajándékokat

Értékes ajándékokat lehet majd szerezni!

A Diablo 4 Prime Gaming jutalmakat hivatalosan még nem hozták nyilvánosságra, de a kiszivárgásoknak köszönhetően már tudjuk, hogy mit tartalmaznak majd, amikor július 6-án, a 2023-as Prime Day játékajánlatok részeként elindulnak. Ekkor ingyenesen igényelheted majd a Brackish Fetch mount páncélcsomagot, amely jelenleg 800 platináért vásárolható meg, bár a Diablo 4-ben elért előrehaladásodtól függően előfordulhat, hogy nem tudod azonnal használni a benne lévő tárgyakat. Ha Amazon-előfizető vagy, és szeretnél ingyen kozmetikumokat szerezni, akkor itt van minden, amit a Diablo 4 Prime Gaming jutalmairól tudnod kell.

Nincs benne semmi ördöngösség, a jutalmak igényléséhez mindössze meg kell várnod, hogy azok július 6-án élesedjenek. Ezután csak látogass el a Prime Gaming kezdőlapjára, majd keresd meg a Diablo IV részét – amit a fenti képen láthatsz is –, ahol már az Igénylés gomb fog várni a „hamarosan” helyen. Természetesen szükséges lesz, hogy bejelentkezz a fiókodba és valószínűleg a Battle.net-fiókodat is össze kell kötnöd a Prime Gaminggel, hogy a jutalmak eljussanak hozzád a játékon belül.

Ezeket olvastad már?

Ahogyan már említettük, ezek a jutalmak három tárgyból állnak, amelyek mind részei a teljes Brackish Fetch mount páncélkészletnek. A következő zsákmányt húzhatod be:

  • Scales of the Dead Sea mount armor
  • Mariner Will mount trophy
  • Dead Sea Vessel mount trophy

Előbbi hínárral borítja be a lovat, ahogyan az a fentebbi képen is látható. A Mariner Will trófea egy páncélos szoborfejet ad hozzá, a másik egy fura kancsót ad. Fontos, hogy ezek csak kozmetikai tartalmak, és nem tartalmaznak mountot, tehát a hátast már neked kell megszerezned, hogy ezeket a jutalmakat használhasd.

Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár