Vasember után újabb karakternek ad játékot az EA, jön a Black Panther!

Vasember után újabb karakternek ad játékot az EA, jön a Black Panther!

Örülünk Vincent?

Filmek és TV-sorozatok között bőséggel el vagyunk látva Marvellel, már túlzás nélkül mondhatjuk, hogy túl sok is van. A legfrissebb sorozatuk, a Secret Invasion sem mozgat különösebben nagy tömegeket. Videójátékok között jóval kevesebb Marvel-tartalmat találhatunk, hát még olyat, ami igazán minőségi. Az utóbbi évekből talán csak a Marvel's Spider-Mant és a Marvel's Guardians of the Galaxyt tudnánk a jól sikerült darabok közé sorolni.

Az EA lehet, aki változat a felhozatal ritkaságán, hiszen jó ideje tudjuk már, hogy készül náluk egy singleplayer élményre koncentráló Iron Man-játék, néhány perce pedig egy újabb Marvel-játékot jelentettek be, ezúttal a Fekete Párduccal a főszerepben! Ez a játék is egy TPS singleplayer játék lesz, amit egy új stúdió, a Cliffhanger Games hegeszt.

Ezeket olvastad már?

Az új stúdió ne tévesszen meg senkit, igazi iparági veteránok dolgoznak a játékon, akik eddig olyan szériák mögött álltak, mint a Call of Duty, a God of War vagy a Halo Infinite. Kíváncsian várjuk, mit sikerül kihozniuk ebből a játékból, bár valószínűleg jó sokat kell még rá várnunk. Az Iron Mant már hónapokkal ezelőtt bejelentették és még abból sem láttunk egyetlen képkockát sem.

Kövess Minket!



Gamer szótár