Íme az összes Marvel-játék, amikre a jövőben számíthatunk

Íme az összes Marvel-játék, amikre a jövőben számíthatunk

Hát lesz bőven Marvel játék a következő években, az biztos!

Élőszereplős fronton végre kezdi észre venni a Disney, hogy túlzásba viszik a Star Wars és a Marvel tartalmakat is. Bob Igor (a The Walt Disney Company vezérigazgatója) a napokban nyilatkozta, hogy mindkét brand esetében át kell értékelniük a terveiket és több, jó esetben is csak közepes produkció helyett, kevesebb, de annál színvonalasabb műsort kell tenniük a nézők elé. Ez persze csak a filmekre és sorozatokra érvényes, a videójátékok között most kezd még csak beindulni a buli! Pár napja új Marvel-játékot jelentettek be, főszerepben Fekete Párduccal, aminek kapcsán most összegyűjtöttük az összes AAA-kategóriás Marvel-játékot, amiken ebben a pillanatban is dolgoznak különböző csapatok.

Ezeket olvastad már?

Marvel's Spider-Man 2

Folytatást kap az Insomniac Games 2018-as Pókember-játéka, amire nem is kell már sokat várnunk! Október 20-án hálózza majd be szívünket a Marvel's Spider-Man 2, amiben egy új történetet élhetünk majd át Peter, Miles, Venom és Kraven főszereplésével. Nő a terület, két Pókembert is irányíthatunk majd, ráadásul varázslatos látvány mellett, izgalmas harcok közepette, mi kell még?! Annyira nincs már messze a megjelenés, hogy a játék már el ő is rendelhető és ne aggódj akkor sem, ha nem megy túl jól az angol, magyar felirattal érkezik a játék.

Black Panther

A lista legfiatalabb eleme, hiszen a játékot még csak pár napja jelentették be. Nem tudunk egyelőre sokat a programról, de az biztos, hogy Fekete Párduc kapta a főszerepet, egy TPS akciójátékról van szó, izgalmas történettel. A fejlesztésért pedig egy veteránokból álló, de új csapat, a Cliffhanger Games felel. Olyan fejlesztők dolgoznak a játékon, akik korábban a God of War, a Halo vagy a Call of Duty szérián munkálkodtak, tapasztalatból tehát nem lesz hiány. Bízzunk benne, hogy aztán beváltják a hozzájuk fűzött reményeket és igazi kincs lesz majd a Black Panther játék. Korai szakaszban jár még a fejlesztés, a megjelenésre még éveket kell várni.

Iron Man

Manapság bármit el lehet adni, amin ott van a Marvel logó és szinte minden tejelni fog. Tudja ezt jól az EA is, aki szeretne is magának egy jókora szeletet a Marvel játékok tortájából. Ők adják majd ki a Black Panther játékot is, előtte pedig még jönnek egy Iron Man kalanddal is, amiből még nem láttunk egyetlen képkockát sem. Ettől függetlenül néhány részletet már elárultak a játékról, ezeket a következő cikkben foglaltuk össze.

Marvel's Wolverine

A héten minden rajongó az állát kereste, képeket kaptunk ugyanis a Deadpool 3 forgatásáról, amin bizony a klasszikus sárga-kék ruhában feszít Hugh Jackman! Ha még nem láttad a képeket, itt pótolhatod. Wolverine pedig a játékok között is tiszteletét teszi majd, csak hát mikor?! Egyetlen rövid előzetesen kívül - annak is két éve már - semmit nem láttunk még a játékból, az Insomniac a 2023-as PlayStation Showcase során is csak a Marvel's Spider-Man 2-t mutogatta, Wolverine nem tűnt fel. Sebaj, reméljük megéri majd várni a játékra!

Captain America & Black Panther

Erről a programról is rég hallottunk már. 2022 szeptemberében kaptunk egy rövidke előzetest, tudjuk, hogy a Skydance New Media dolgozik a programon, ami 4 hőst mozgat majd, a második világháború idején. A sztori különböző pontjain játszhatunk majd Amerika kapitánnyal, a Fekete Párduccal, a háború egyik amerikai hősével és egy wakandai kémmel is. Lassan egy éve már, hogy nem hallottunk semmit a programról, ideje lenne, ha végre mondanának/mutatnának valamit!

Te melyiket várod a legjobban?

Kövess Minket!



Gamer szótár