Cillian Murphy megnevezte azt a színészt, akivel nagyon szeretne még együtt dolgozni

Cillian Murphy megnevezte azt a színészt, akivel nagyon szeretne még együtt dolgozni

Az Oppenheimer sztárja egy pokolian jó színész, és a tehetségét már közel 30 éve bizonygatja a világnak.

Az elmúlt évtizedekben a szórakoztatóipar legnagyobb neveivel dolgozhatott már együtt Murphy, és most az egyikőjüket már ki is nevezte a szakma legjobbjának. Cillian Murphy mégis először kapott főszerepet Christopher Nolan rendező egyik projektjében. Korábban felkérte már Nolan a színészt, hogy szerepeljen A sötét lovag-trilógiában, de bekerült az Eredet és a Dunkirk című filmekbe is, most pedig a varázslatosra sikeredett életrajzi alkotásban talált ismét egymásra a páros, amely J. Robert Oppenheimerről fizikusról szól, aki az atombomba megalkotásában segédkezett.

Ezeket olvastad már?

A legújabb filmjük épp most hódítja meg a világot, miközben a Barbie-val közösen az Egyesült Államokban rég nem látott rekordot sikerült beállítaniuk. Cillian Murphy mégis először kapott főszerepet Christopher Nolan rendező egyik projektjében.

Az egyik interjúja során pedig megkérdezték tőle, hogy tervezi-e még az együttműködést A sötét lovag felemelkedésben és a Birmingham bandáiban (Peaky Blinders) az oldalán feltűnő Tom Hardyval.

„Ő az egyik legjobb színész a szakmában. Kialakítottuk ezt a nagy bizalmat és kommunikációt, és azt hiszem, van egy jófajta kémia kettőnk között. Szívesen dolgoznék vele újra. Talán lesz egy Peaky Blinders film, és már ez ott összejöhet, de nem vagyok benne biztos.”

Persze azonnal lecsaptak erre az infóra és igyekeztek megtudni tőle még több részletet a sorozat alapján készülő filmről.

„Nincs friss hírem a számodra, haver. Várom én is a további információkat, de ez egy trükkös időszak ezekkel a sztrájkokkal és mindennel, ami történik. Mindig azt mondtam, hogy ha van még mesélnivaló, akkor én ott leszek.”

Kövess Minket!



Gamer szótár