Tippelj! - Vajon melyik film hozta eddig a legtöbb pénzt Margot Robbie konyhájára?

Tippelj! - Vajon melyik film hozta eddig a legtöbb pénzt Margot Robbie konyhájára?

Ebben az évben még csak egyetlen produkció lépte át az álomhatárt, de az sem élőszereplős.

Az egész világ rákattant a Barbenheimerre, hiszen a Barbie és az Oppenheimer is hatalmas népszerűségnek örvend, de a kettő közül kétségtelenül az előbbi termeli a jóval több pénzt. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy a premiert követő egy hét alatt közel 580 millió dollárt hozott a konyhára. A mostani hétvége után pedig már a 750 millió dollárt karcolja a produkció. A Barbie – forgatókönyvét Greta Gerwig (aki a rendezést is vállalta) és Noah Baumbach írta – főszereplője Margot Robbie és Ryan Gosling, mint Barbie és Ken. Margot Robbie pedig egy új rekordot állított fel a saját karrierjében, miután a 2016-os Öngyilkos Osztag (Suicide Squad, ő játszotta Harley Quinnt) 747 millió dollárt termelt, ezáltal ez volt a legjövedelmezőbb filmje, egészen mostanáig, a Barbie-val ugyanis ezt sikerült túlszárnyalnia.

Ezeket olvastad már?

Bár már nem hoz annyit közel sem a Mattel játékbabájáról szóló alkotása, mint az első héten, de korántsem csökkent az érdeklődés iránta, hiszen időnként jóval többen ülnek be rá még mindig a mozikba, mint azt előre várták volna az elemzők. Az elővételes jegyeladások az egekbe szöktek, és rekordot döntött a második hétvége a látogatottság tekintetében.

Ezzel a tempóval hamarosan az 1 milliárd dolláros álomhatárt is átlépheti a Warner Bros. üdvöskéje, ami 2023-ban eddig csak a Super Mario Bros.: A filmnek (The Super Mario Bros. Movie) sikerült. A második helyen jelenleg A galaxis őrzői 3 található a 844 milliós összbevételével. Ennek fényében a Barbie valamikor a harmadik és a negyedik hétvége között érheti el a bűvös 1 milliárd dolláros bevételt.

Kövess Minket!



Gamer szótár