Halálos fenyegetésektől tart a Titkos Invázió rendezője az egyik karakter sztorija miatt

Halálos fenyegetésektől tart a Titkos Invázió rendezője az egyik karakter sztorija miatt

Ali Selim, a Titkos Invázió rendezője beszámolt az utolsó epizód összecsapásának nehézségeiről és arról, hogy a sorozat hogyan befolyásolja Tony Stark halálát.

Amikor már azt hittük, hogy felfelé ívelhet az MCU minőségi mutatója és A galaxis őrzői 3 kellemes csalódása után szép lassan visszatérhetett volna minden a régi kerékvágásba, akkor jött a Titkos Invázió (Secret Invasion) sorozat Nick Furyval (Samuel L. Jackson) a főszerepben. Nemhogy örömet okozott volna a rajongóknak, de minden idők legrosszabb értékelését kapta, és ebben élen jár az utolsó epizód.

Ezeket olvastad már?

A fináléban például az Emilia Clarke által alakított G'iah egy halom szuperképességet kapott, ami többek között annak volt köszönhető, hogy Gravik (Kingsley Ben-Adir) istenszerű Skrullokat szeretett volna létrehozni, de ez nem éppen a tervei szerint sült el. Mivel G'iah látszólag legyőzhetetlenné vált – és ezáltal az MCU egyik, ha nem a legerősebb karaktere is – a széria végére, Ali Selim rendező beszámolt róla, hogy milyen módon zajlott le a két Skrull közötti szupercsata. Azt viszont nem tudta megmondani, hogy mi lesz a G'iah sorsa a franchise jövőjében.

„Azzal kezdeném, hogy Kevin Feige azt mondta: 'Minden szupererő megengedett. Jó szórakozást!', majd megírtuk a forgatókönyvet. Azt kérdeztük: 'Milyen szuperképességek jöhetnének?' Aztán áttekintettük a lehetőségeinket, és megértettük, hogy mely szupererőkre támaszkodhatunk és melyekre nem, már csak a színészek fizikai állapota miatt is. Aztán a VFX-szel néhány dolog egyszerűen nem volt működőképes, mert viccesen nézett ki, amikor egy pillanat alatt váltottunk át egyik dologról a másikra.

Hogy mi lesz vele [G'iáhval – a szerk.], az egy remek kérdés, ezt csak Kevin Feige tudhatja. Nemcsak a szupererejében, hanem az Olivia Colman által alakított Sonyával való megegyezésében is nagyon nagy potenciált látok, és egy badass, erős nőként még kaphat szerepet a jövőben.”

Ezen túlmenően az MCU-ban talán a legvitatottabb döntés az volt az elmúlt időkben,, hogy James "Rhodey" Rhodest (Don Cheadle) Skrullként mutatták be. Bár Selim szerint még mindig nem világos, hogy Rhodey mikor vált Skrullá, minden jel arra mutat, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháború (2016) során történt ez meg. Ez viszont azt jelentené, hogy Rhodey nem lehetett volna jelen legjobb barátja, Tony Stark (Robert Downey Jr.) halálánál és temetésén.

Selim tisztában van vele, hogy ez a Starkkal kapcsolatos felfedezés biztosan fel fogja borzolni az MCU-rajongók kedélyeit, ezért mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobban viselje az egészet.

„Aggódom, hogy emiatt halálos fenyegetéseket fogok kapni, és azért is, mert én vagyok az, aki kiiktatta Maria Hillt. Úgyhogy tulajdonképpen most bujkálok.”

Kövess Minket!



Gamer szótár